{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mürgine sõprus - kuidas ära tunda?

Kõigil on ilmselt ette tulnud seda, et sa pead ühte inimest oma sõbraks aga hakkad ühel hetkel märkama, et midagi nagu ei klapi. Ta nagu män...

Kõigil on ilmselt ette tulnud seda, et sa pead ühte inimest oma sõbraks aga hakkad ühel hetkel märkama, et midagi nagu ei klapi. Ta nagu mängiks sinuga mingit mängu, kord on ta üks, siis teine. Sa tunned, et ta pigem mõjub väsitavalt, sest sa ei tea kunagi, kuidas ta reageerib ja mida ta sulle jälle ütelda võib. Sa ei tea ise ka enam, kas sa tahad temaga häid uudiseid jagada, sest ta võib kadedaks minna või sulle halvasti öelda. Aga kui sa temast välja ei tee, siis hakkab ta sulle helistama ja räägib, kui hea sõber ta sulle on. Samas, kui te koos olete, teeb ta sind sageli maha.

Millised on märgid, mis peaksid sind ettevaatlikuks tegema ja viitavad sellele, et enda heaolu pärast peaksid sa temast eemalduma?



1. Ta ei näita välja kunagi, et ta on rõõmus sinu kordaminekute pärast, ta kritiseerib sind pidevalt ja leiab alati vigu. Ta nagu tahaks sulle selgeks teha, kui saamatu sa oled. 

2. Ta kritiseerib su teisi sõpru. Ta leiab alati midagi kellegi kohta halba öelda, ka nende inimeste kohta, kellest sa tõesti hoolid ja kes on head sinu vastu. 

3. Ta annab sulle halba nõu. Sa oled mitu korda tagantjärgi aru saanud, et sa poleks pidanud teda kuulama. Eriti siis, kui ta peaks sind sundima tegema midagi, mis läheb vastuollu sinu põhimõtete ja väärtushinnangutega, peaksid sa kindlasti kellelegi sellest rääkima ja sellisest inimesest eemale hoidma tulevikus.

4. Ta kasutab sind ära. Ta võib sinult laenata su asju, su raha, su aega - ükskõik mida ilma, et tal oleks kavaski sulle tasuda. Ta võib väita, et tal pole raha aga samas sa paned tähele, et ta mujal kulutab lugemata. Ta võib sulle valetada, vaadates täiesti siiralt silma, katsudes seeläbi su usaldust võita. Ta on sinuga ainult sellepärast, et sa oled talle kasulik. 

5. Ta võib flirtida täiesti avalikult sinu kallimaga hoolimata sellest, mida sa tunned. Tavaliselt tahab ta kõikidele meestele meeldida ja ei vali oma saaki. Aga ta ei hooli sugugi sellest, et teeb sulle sellega haiget. Ta võib isegi väita, et teeb seda sinu heaks, et teada saada, kui truu su mees sulle on.

6. Ta kritiseerib sind. Ta ütleb sulle koguaeg nii, et see haiget teeb isegi, kui see on varjatud kujul. Ta kritiseerib su välimust, su soengut, su hoiakut, su rääkimisviisi. Sa ei saa vahest ise ka aru, miks ta siis sinu sõber olla tahab. 

7. Kui tal on kallim, siis sind enam ei eksisteeri. Ta leiab ainult vabandusi, et mitte sinuga kokku saada. Ta ei vasta su kõnedele ega sõnumitele. Su elu ja su probleemid ei huvita teda enam.

8. Sa ei saa tema peale loota. Kui sul on väga vaja temaga rääkida ja te olete kokku leppinud, et saate kokku, siis muudab ta viimasel hetkel plaane ja leiab vabanduse, et mitte tulla. Sageli ei leia ta ka järgnevatel päevadel aega sinu jaoks ja üldse on tal liiga kiire, et helistada. Mõni teine kord, eks ju?


Kommentaare ei ole