{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida mehed kardavad?

Mehed ja naised on erinevad. See ongi peamiseks põhjuseks, miks tekivad nii paljud erimeelsused nende vahel. Lisaks sellele aga ...

Mehed ja naised on erinevad. See ongi peamiseks põhjuseks, miks tekivad nii paljud erimeelsused nende vahel. Lisaks sellele aga oleme me kõik erinevad ja kui üks mees ei ole selline nagu mõni teine, siis tekitab see sageli pahameelt tema naises, kes hakkab üritama meest muutma.

Aga on asju, milles meest kunagi muuta ei saa. Parem on võtta teda sellisena nagu ta on ja mitte oodata, et ta muutuks.

1. Kui ta ei ole romantiline, siis ei saa sa teda muuta.

Kui teie suhte alguses oli mees pigem romantiline ja nüüd korraga enam ei ole, siis võid sa vaadata, mis selle põhjuseks on. Aga kui su mees üldse romantiline ei ole, siis pole ka mitte midagi lahti, sest paljud mehed ei ole. Tavaliselt on naised need, kellele meeldivad väikesed tähelepanuavaldused ja kõik, mis on romantiline aga mehi jätavad sellised asjad tihti ükskõikseks.




2. Komplimentide tegemine

Loomulikult on see meeldib, kui mees sulle komplimenti teeb ja ütleb, kui ilus sa oled. Aga kõikide meeste jaoks see ei ole nii lihtne millegipärast. Mõnede jaoks on see nende ego ületamine ja teised eelistavad endale hoida kõik selle, mida nad tegelikult oma naise juures imetlevad.

3. Suhte alustamine

Üldiselt peavad mehed oma vabadust kalliks ja ei taha end nii lihtsalt kellegagi siduda. Kui te olete alles oma suhte alguses, siis ära hakka abielust rääkima, sest sa ajad oma kallima lihtsalt põgenema ja võib juhtuda, et ta ei tule iialgi tagasi sinu juurde. Ole kannatlik ja ära suru talle peale oma soove ja tahtmisi.

4. Liigne tähelepanu

Kui sina tahaksid, et su kallim ainult sinule elaks ja sinust mõtleks, siis ära unusta, et tal on ka pere ja sõbrad, keda ta aeg-ajalt näha tahaks. Ära nõua, et ta oleks ainult sinuga ja ära tee temast oma tähelepanu keskpunkti. Õpi oma elu ka elama. 

Kommentaare ei ole