{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kümnest vihavaenlasest on palju ohtlikum üks õel ja armukade sõbranna

Armukadedaid ja üldse kadedaid inimesi kohtad sa ikka ja jälle oma eluteel. See on vältimatu. Aga kõige hullem on lugu siis, kui selline i...

Armukadedaid ja üldse kadedaid inimesi kohtad sa ikka ja jälle oma eluteel. See on vältimatu. Aga kõige hullem on lugu siis, kui selline inimene on sinu heade sõprade hulgas. Ta on selline inimene, kes alandab sind ja räägib selja taga sinust halvasti. Sageli ütleb ta sulle asju, mida sul hiljem on raske unustada. Kusjuures ta teeb seda veel mesimagusa ja täiesti süütu naeratuse saatel. Aga täiesti teadlikult. Ta teab, et ta sõnad teevad sulle haiget. Ta võib samuti sind teiste ees alandada. Ka see on täiesti kavatsetud. Ta on silmakirjalik. Muudmoodi pole võimalik teda kirjeldada. Aga ta ei näita seda välja. Väga raske on tema tõelist palet näha. Ta võib rahulikult sinu kohta ükskõik mida rääkida, et ainult sinu mainet teiste ees maha teha. Aga sinuga koos olles käitub ta nagu sinu parim sõbranna. Ja julgeb veel öelda, et usaldab sulle oma saladusi. Katsudes sinu südant sel viisil avada ja pehmeks teha. Või sinult raha küsida. Mida ta iialgi tagasi ei maksa. Sama asi on ka asjadega, mida ta sinult laenab aga ei anna kunagi tagasi.


Ta ei jaga sinuga ei su rõõme ega muresid. Ah siiski, sinu probleemid tunduvad pigem talle meeltmööda olevat. Sest see on ju märk sellest, et sul läheb halvasti. Kuidas ka ei ole, ta annab sulle seda omal moel teada.

Ta võib sind ka täiesti ignoreerida ilma, et sa teaksid põhjust. Ega põhjust ei olegi, see on tema jaoks lihtsalt mäng. Ta annab teada, nagu oleksid sa korda saatnud midagi lubamatut.




Ta võib samuti muutuda agressiivseks sinu vastu. Ja solvata sind otse teiste inimeste ees. Ta võib täiesti pisiasjast teha skandaali. Lihtsalt sind rünnata mitte millegi pärast.

Ta ei vääri su usaldust. Igal juhul peale kogu seda aega oled sa teda piisavalt hästi tundma õppinud. Ta lihtsalt ei vääri sind. Enne usaldasid sa talle palju asju, nüüd aga mõtled kaks korda enne, kui midagi üldse ütled. Teie sõprus pole enam selline nagu varem.

Tal on sind ainult siis vaja, kui temal midagi vaja on. Sulle meeldiks lihtsalt temaga aega veeta ja sa ei saa aru, miks ta sind üles otsib ainult siis, kui tal midagi vaja on.




Ta on kade kõige selle pärast, mis sul on. Kui te olete sõbrad, siis ei peaks te tundma end halvasti koos olles. Ta on kade isegi su sõprade peale. Su töö peale. Su mehe peale.

Sa ei saa tema peale loota. Kõikidel on sõpru, kelle peale nad võivad kindlad olla. Kui sinu sõbranna aga keeldub sind aitamast ükskõik, mis põhjusel ja korduval, on midagi valesti. See ei ole sõprus.

Ükski sõprus ei saa kesta, kui pingutused on ühepoolsed. Mõtle järele, kas sa ikka tahad selliseid inimesi oma tutvusringkonda?


Kommentaare ei ole