{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Millise teeraja sina valiksid?

      Iga inimene on erinev oma iseloomu, elukogemuste, hirmude ja väärtushinnangute poolest....

 
 
 
Iga inimene on erinev oma iseloomu, elukogemuste, hirmude ja väärtushinnangute poolest. Me võime küll katsuda iseennast paremini mõista aga kuna väga palju on peidus alateadvuses, siis on see sageli võimatu. Tõenäoliselt oled ka sina mõnes olukorras reageerinud nii, et sa ka ise aru ei saa, miks sa just nii reageerisid.

Sa otsustasid mitte enam raha raisata asjade peale, mida sul vaja ei ole aga ometi hakkas sulle see ilus kleit silma ja sa ei saa muidu, kui võtad rahakoti välja ja ostad kleidi ära. Või siis oled sa otsustanud öelda oma kaaslasele kõik, mis sa asjast arvad aga ei tee seda siiski. Sageli meie teod ei ole kooskõlas teadvusega. Ja põhjus on lihtne: see on alateadvus, mis kontrollib suuremat osa inimese käitumise, emotsioonide ja otsuste juures.

Lase oma alateadvusel töötada ja vali ilma mõtlemata esimene pilt, mis sulle silma hakkab.


 
Millise teeraja sa valid? 


1. Suvine mets

Kui sa valisid selle teeraja, siis ilmselt otsid sa elus turvatunnet ja stabiilsust. Sa oled tundlik ja hea südamega inimene, sulle ei meeldi vaidlused. Sa oskad tuua rahu teiste vahele. Sa oled empaatiline ja oskad end teiste inimeste asemele panna. Sind hinnatakse palju. Ent sageli kahtled sa liiga palju iseendas ja oled enda vastu liiga kriitiliselt häälestatud. Ja sellistel kordadel on sul raske uskuda, et keegi sind tõesti hinnata võiks. Sa pead õppima nägema seda, mis sinus head on ja mõtlema rohkem häid mõtteid.


2. Sügisene mets

Kui sa valisid selle värvidekontrasti, siis ilmselt oled sa iseseisev. Sa oled enesekindel ja tead täpselt, millega sa elus tegeleda tahad. Lisaks sellele ei karda sa oma arvamust välja öelda isegi siis, kui see teistele ei peaks meele järgi olema. Sa oled loominguline ja sinu maailmanägemus võib tihti üllatada. Aga see võimaldab sul oma kujutlusvõimet arendada ja usaldada oma intuitsiooni. Sageli su tugev isiksus mõjub aukartustäratavalt. Hoolimata ametialasest edust, mis sind saadab, on sul võib-olla raskusi tõelise armastuse leidmisega.
 
 
 


3. Talvine mets

Kui sa valisid selle pildi, siis võib-olla oled sa introvertne inimene, kes armastab palju üksi olla. Sa ei suuda sulanduda massi sisse ja sa ei tunne end hästi teiste seltskonnas. Lisaks sellele oled sa idealist ja unistad paremast maailmast. Sellepärast loed sa palju raamatuid ja huvitud kunstist. Sa oled sügava mõttemaailmaga inimene, keda teised sageli ei mõista. Sa otsid elu mõtet. Sa oled koguaeg sisemise mina otsingul.


4. Kevadine mets

Kui sa valisid selle pildi, siis see viitab sellele, et sa oled heatahtlik ja lahke inimene. Sa külvad rõõmu ja head tuju enda ümber. Lisaks sellele oled sa leplik ja teed sageli kompromisse selleks, et teistel hea oleks. Aga sa pöörad liiga palju tähelepanu teiste õnnele ja unustad sageli iseenda. Sa ei teagi täpselt, millised on su isiklikud vajadused ja soovid elus. Sa liigud edasi ilma, et teaksid, millises suunas minna. Ent sa saad siiski väärilise tasu headuse eest, mida sa külvanud oled. Sul on tugev side oma lähedastega ja sa tead, et võid nende peale alati kindel olla.

Kommentaare ei ole