{ads}

HIDE

Viimased

latest

ISIKSUSETEST: Mida sina esimesena pildil näed?

Viis, kuidas aju ümbritsevat tajub ja reageerib erinevatele asjadele, võib anda tunnistust sellest, milline inimene on ja millises m...

Viis, kuidas aju ümbritsevat tajub ja reageerib erinevatele asjadele, võib anda tunnistust sellest,




milline inimene on ja millises meeleseisundis ta hetkel viibib. Tee see test ja saa teada, millises psühholoogilises seisundis sina oled.

Vaata allolevat pilti. Mida sina esimesena pildil näed? 





Kui sa nägid esimesena naise nägu






Ilmselt oled sa tüdinud pingutuste tegemisest. Sa oled alati kõik teinud, et teistel hea oleks. Aga sul on tunne, et seda ei hinnata piisavalt. See on sulle väsitav. Sa peaksid olema rohkem egoist ja mõtlema iseendale. Ära unusta, et sa ei saa kõiki õnnelikuks teha. Ole iseenda vastu hea ja tee seda, mis sind õnnelikuks teeb, alles siis saad teisi aidata. Sinu lähedased ei taha, et sa kannatad ja mõistavad sind.

Kui sa nägid hobuseid









Kui sa nägid esimesena hobuseid, siis tähendab see, et sul on hetkel keeruline periood käes. Elu ei ole rahulikult voolav jõgi ja sellepärast peab mõnikord rohkem pingutama, tegema järelandmisi ja leppima sellega. Hea uudis on see, et raskem aeg on nüüd seljataga ja parim alles tulemas. Sinu kannatlik meel ja sihikindlus hakkavad vilju kandma ja varsti näed sa kaua oodatud tulemusi.


Kui sa nägid linde ja mägesid








Kas sa tõesti märkasid neid väikeseid detaile? See ennustab sulle ilusaid tulevikulootusi. Sa oled inimene, kes alati mõtleb teiste peale ja kes on valmis andma ilma, et ta ootaks midagi vastu. Sulle meeldib teisi aidata ja sa oled alati olemas, kui teistel sind vaja on. Ära muuda endas midagi, sind hinnatakse  sellisena nagu sa oled ja sa saad  just sellist tasu nagu sa oled ära teeninud.

Kommentaare ei ole