{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Veevalaja tähtkujus sündinud mehed

    Veevalaja tähtkujus sündinud mehed on idealistliku maailmavaatega ja enne kõike, suured mõtlejad. Veevalaja on vis...

 
 
Veevalaja tähtkujus sündinud mehed on idealistliku maailmavaatega ja enne kõike, suured mõtlejad. Veevalaja on visionäär, ta vaatab tuleviku suunas ja rajab oma olevikku ilma minevikku vaatamata. Mõnikord teenib ta sellega ära teiste pahameele, kes talle ette heidavad liigset ükskõiksust ja iseteadvust. Aga tegelikult nad eksivad, sest Veevalajal on süda õige koha peal, tal lihtsalt ei ole kombeks oma tundeid kõigile näidata. Ta peab oma emotsioonide teistele näitamist nõrkuse märgiks. Ta pooldab loogilist mõtlemist ja tal ei ole pea pilvedes. Ta küll ei ole väga demonstratiivne ent tegelikult hoolib ta palju teistest ja teiste heaolust. Ta jääb igavesti idealistiks ja tal on väga kõrged ootused. Nõrgem pool hindab teda palju, sest ta jätab hästi enesekindla ja ligipääsmatu mulje.
 


Armastuses ei sobi talle suhe, kus teineteisest sõltutakse 100%. Ta vajab enda kõrvale naist, kes on iseseisev ja oskab ise ka oma eluga midagi ette võtta. Kes jätab talle hingamisruumi aga kes on samal ajal paradoksaalselt ka tema kõrval. Ta otsib suhet, mis teda ei lämmataks. Ja ta ise on võimeline olema täiesti nagu kõik teisedki inimesed - armastav ja hooliv - ainult, et ta ei näita oma tundeid välja nii, nagu iga teine. Ja seda ei maksa pidada ükskõiksuseks või tundetuse märgiks - ta on lihtsalt rohkem reserveeritum, kui teised. Tema ja ta kallima vahele jääb alati mingi väike vahemaa, millest lähemale ta endale kedagi ei lase. Ta kaaslane peab seda mõistma ja aru saama, et seal pole midagi isiklikku.

Selleks, et tema südant aga võita, peab naine olema ise iseseisev ja aktiivse eluga. Veevalajast mees tüdineb ruttu naistest, kelle mõttemaailma ta kohe mõistab ja kes on tema jaoks liiga " läbipaistvad". Parem on kohe välja näidata mõningat ükskõiksust tema suhtes. Sest talle meeldib, kui naine teda pidevalt üllatada suudab oma vaimukuse ja teravmeelsuse, oma südikuse ja huumorimeele poolest. Et tema südant võita, peab hoiduma talle armastuse avaldamisest iga viime minuti tagant teie kohtumise alguses ja kogu kooselu jooksul. Samuti ära räägi liiga ruttu abielust. Ta on väga iseseisev oma hingepõhjas, talle meeldiks rohkem vabaabielu. Selleks, et teda võrgutada, on kõige parem alguses olla lihtsalt hea sõber, siis väga hea sõber ja siis järkjärgult lasta suhtel edasi areneda.


Kommentaare ei ole