{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Sodiaagi 4 kõige võimsamat tähemärki!

Astroloogia järgi on inimese isiksuse juures määravaks osaks tähtkuju, mille all ta on sündinud ja tema sellega kaasnev element....

Astroloogia järgi on inimese isiksuse juures määravaks osaks tähtkuju, mille all ta on sündinud ja tema sellega kaasnev element. Täna räägime horoskoobi neljast kõige võimsamast tähemärgist, kellel on kõigil oma tugev isiksus.

JÄÄR  21. märts -  20. aprill

Jäära tähtkuju on üks horoskoobi võimsamatest. Jäärad on energilised ja elujõulised, neil on väga tugev ja kangekaelne isiksus. Nad ei karda mitte midagi, nad valmis vastu võtma kõiki väljakutseid. Jäär võtab alati kohe juhtimise enda peale, ta on selles suhtes hästi enesekindel ja alati veendunud, et saab hakkama.

Oma loomult on ta mässumeelne, kes ei allu meelsasti mitte kellelegi. Sellel põhjusel on tal ka alati paar vaenlast, kes temasse hästi ei suhtu. Ta ei karda oma arvamust välja öelda ega oma kaitsta oma põhimõtteid ehkki teab, et see teistele alati ei meeldi ja ta sellega endale ebameeldivusi kaasa võib tuua. Ent ta juba kord on selline ja tal ei ole midagi kaotada. Ta peab selleks liiga kalliks oma eneseuhkust ja ei hakka roomama mitte kellegi ees. Raske, kui mitte võimatu, on teda ümber veenda. Jäär on tulemärk, ta on ohtlik ja võimas. Sest, kui keegi peaks tema teele takistusi loopima, on ta võimeline kõik hävitama. Ta ei oska karta, ta on selleks liiga tulise loomusega.
 
 
 
 


SKORPION  24. oktoober - 22. november


Skorpion on küll tugeva isiksusega aga tema mõjuvõim ei ole päris sama, mis teistel tähemärkidel. Tema intensiivne loomus avaldub ennekõike emotsionaalsel pinnal. Kui ta on endale midagi pähe võtnud ja midagi tahab, siis viib ta selle täide. Mida see talle ja teistele ka ei maksaks. Skorpion on kriitiliselt meelestatud, teda peetakse sageli natuke ülbeks ja teiste suhtes uhkeks, igapäevases elus võib olla raske temaga hakkama saada. Mis puutub armastusse, siis ei tee Skorpion midagi poolikult ja vaevalt, kui ta oma partnerile jätab hingamisruumi. Ta tahab teda ihu ja hingega endale. Teda muudab kardetavaks tema otsusekindlus, püsivus ja võime alati oma tahtmist saada. Ükskõik, mis hinnaga.

VÄHK  22. juuni - 23. juuli

Vähki tuntakse ennekõike selle poolest, et ta tihti oma tuju muudab ent ometi on ka temas visadust ja sihikindlust. Enesekindlust on tal rohkem, kui vaja ja sellepärast on tal ka kõrged soovid ja ootused. Ta on tavaliselt ambitsioonikas nii oma era- kui tööalases elus. Oma sõprade suhtes on ta väga nõudlik. See, mis muudab ta võimsaks, ongi tema enesekindlus. Tänu enesekindlusele saab ta tavaliselt kõik, mida ta tahab ja suudab korda saata suuri asju.
 
 
 


LÕVI  24. juuli - 23. august

Ta on domineeriv, alati valmis ohjad enda kätte võtma ja korraldusi andma. Ta tunnistab ise ka, et on sündinud teisi juhtima. Ta ei karda konkurentsi ega vastaseid, tal on enneolematult suur oskus koostada strateegilisi plaane, mis aitavad tal oma eesmärke ellu viia. Tema enesekindlus on see, mille pärast ta tihti peab end teistest paremaks ja see muudab ta uhkeks, ülbeks ja kangekaelseks. Ent Lõvi on äärmiselt karismaatiline persoon ja sellepärast on raske ilma temata läbi saada. Ta võib panna rahvamasse liikuma ja tal on piisavalt sihikindlust, et igas vallas edu saavutada.


Kommentaare ei ole