{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida sa tegema pead selleks, et õnnelik olla

Mõnikord oleneb õnn ainult väikesest muutusest. Selleks tuleb lihtsalt oma mugavusstsoonist välja tulla ja mõtteid muuta. Selleks, et harmo...

Mõnikord oleneb õnn ainult väikesest muutusest. Selleks tuleb lihtsalt oma mugavusstsoonist välja tulla ja mõtteid muuta. Selleks, et harmoonilist elu saavutada, tuleb olla püsiv ja sihikindel. Astroloogide järgi on igal tähemärgil eeldused, mis võimaldavad tal õnnelikuks saada.

Kes tahab mäge ümber tõsta, peab alustama väikesest kivist.




JÄÄR

Selleks, et õnnelik olla, peab Jäär muutma oma arvamust iseendast. Tema enesekindluse puudus takistab tal tihti edu saavutada. Kui ta õpib olema rohkem enesekindlam, siis võib ta väga suuri asju korda saata.

SÕNN


Selleks, et õnnelikuks saada, peab Sõnn oma elust minema saatma kõik halvad inimesed. Sest just need inimesed takistavad tal õnnelikuks saada. Ta peab õppima ei ütlema ja rohkem iseenda peale mõtlema.



KAKSIKUD

Kaksikute ainus takistus, mis ei lase neil õnnelikuks saada, on nende kõrged ootused. Selle tähemärgi all sündinud peaksid õppima vahet tegema sellel, mis tõesti elus tähtis on ja mida raha eest osta ei saa. Nad peaksid õppima tänumeelt. Kui nad seda teevad, hakkavad nende elus aset leidma tõelised imed!

VÄHK

Vähk on nii suur pessimist, et ta on ise end sõlminud suurde negatiivsuse spiraali. Ta peaks õppima mitte mõtlema sellele, mis halvasti on ja nautima käesolevat hetke. Positiivne meel ongi nende õnne võti.

LÕVI

Lõvi õnne teel on takistuseks sihikindluse puudus. Ta tegeleb nii mitme asjaga korraga ja ei suuda sellepärast teha korralikult mitte ühtegi asja. Ta peab õppima otsusekindlust.

NEITSI


Neitsi puuduseks on entusiasmi puudus. Tema negatiivsus takistab tal edasi minna oma projektides ja suhetes.

KAALUD


Kaalud unistavad rahalisest vabadusest. Ja sel määral, et see tekitab neis meeleheidet. Et sellest murest üle saada, peaks ta õppima investeerima oma raha targalt.

SKORPION


Skorpion ei saa õnnelikuks, sest ta ärritub liiga tihti. Ta peaks õppima oma emotsioone rohkem kontrollima. Sest see võib tekitada probleeme tema suhetes teistega.



AMBUR


Amburil puudub ambitsioon. Ta eelistab elu nautida aga tööd ei taha palju teha. Ta peaks hakkama tegutsema selle asemel, et strateegilisi plaane seada.

KALJUKITS

Kaljukitse elu on väga pingeline. Ta peab õppima rohkem elama ja elu nautima, selle asemel, et kümnel kohal tööd rabada.

VEEVALAJA

Veevalaja tähtkujus sündinud ei taha sageli oma mugavusstsoonist välja tulla. Kui nad aga seda teeksid, ootaksid neid positiivsed imed

KALAD


Kalad elavad liiga palju oma minevikus. Nad peaksid mõtlema rohkem tulevikule ja olema enesekindlamad.

Kommentaare ei ole