{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kas sa oled hea või halb? Mida sinu sodiaagimärk selle kohta räägib?

Igal sodiaagimärgil on omad tugevad ja nõrgad küljed. Omad soovid, omad iseloomulikud jooned ja omased käitumisharjumused inimestega suheld...

Igal sodiaagimärgil on omad tugevad ja nõrgad küljed. Omad soovid, omad iseloomulikud jooned ja omased käitumisharjumused inimestega suheldes.


Planeetide seisu vaadeldes ja analüüsides võib astroloogia anda meile ülevaate iga inimese eelistustest, puudustest ja hirmudest.

KALJUKITS

Kui Kaljukitsele miski ei meeldi, siis protesteerib ta otsekohe kõva häälega. Sageli võib ta muutuda lausa üsna halvaks. Ta on oma loomult uhke ja kõrk ning peab end sageli teistest paremaks. Aga ta meeldib meile, sest ta on ettevaatlik, ei torma niisama ringi, ta on realist ja teenib palju.

VEEVALAJA

Veevalaja on kõikidest tähemärkidest kõige parem. Oma iseloomu poolest. Üldiselt on Veevalajad rahulikud inimesed, kes üritavad vältida pingelisi olukordi teiste inimestega. Nad oskavad teisi kuulata ja ühe Veevalajaga igav juba ei hakka. Ta meeldib meile, sest ta on lojaalne ja usaldusväärne, hästi andekas ja originaalne.

KALAD

Kalad on ülitundlikud ja kannavad pikka salaviha. Nad on ootamatud: ühel hetkel hästi toredad ja lahked, järgmisel hetkel vihastavad nii, et raske on ära tunda. Aga meile meeldivad Kalad ikkagi, sest nad on siirad, väga hea südamega ja tugeva pedagoogitundega.

JÄÄR

Kui Jäär on vihane, siis piiri ta ei tunne ja parem on mitte sel hetkel tema tee peal olla. Ta on idealist, avara maailmavaatega ja entusiastlik. Meile meeldib ta sellepärast, et ta on tugeva tahtejõuga, suure energiaga varustatud ja tegus.

SÕNN

Sõnn on tõsise ellusuhtumisega, sooja hingega, armastusväärne ja väga rahulik. Tema elu mõte seisneb armastuses, ta otsib kestvat ja tõsist suhet. Meile meeldib ta sellepärast, et ta on otsekohene ja lojaalne.

KAKSIKUD

Kaksik võib kergesti ärrituda mõne pisiasja pärast. Ta on intelligentne, võluv ja parajalt uudishimulik. Meile meeldib ta sellepärast, et ta on elurõõmus, paindlik ja ilus inimene.

VÄHK

Kui Vähk on haiget saanud, muutub ta mürgiseks. Kättemaks on tema kirg. Ta elab tihti minevikus ja ei armasta suuri muutusi. Meile meeldib ta sellepärast, et ta on romantiline ja võluv isiksus.

LÕVI

Võiks arvata, et Lõvi on halb ja kuri. Aga tegelikult see nii ei ole. Sest tegelikult on temas nii seda kui teist. Talle meeldib silma paista ja olla domineerivam pool. Meile aga meeldib ta, sest ta on ja jääb õilsaks, kuninglikuks ja väärikaks igas olukorras.

NEITSI

Ta on teenistusvalmis, hea ja teiste jaoks alati olemas. Kui aga keegi peaks oma nina tema asjadesse toppima, võib ta seda halvasti võtta. Tema eraelu kuulub ainult talle. Meile meeldib ta aga sest, ta on intellektuaal ja ta elu on alati hästi organiseeritud.

KAALUD

Olles samaaegselt rahumeelne ja sõbralik ei otsi ta kedagi provotseerida ja ründab ainult siis, kui temaga tüli noritakse. Ent samas on ta paradoksaalne. Ta võib olla kord rahu lepitaja, teinekord jälle ennast kaitsev. Aga meile meeldib ta, sest ta on alati elegantne, armastab õiglust ja ta on hea diplomaat.

SKORPION

Kui Lõvi tähtkujus sündinu ei sarnane palju oma sodiaagimärgile, siis Skorpioni tähtkujus sündinu on tõeline skorpion. Ta on kuulus oma egoismi ja negatiivsete ideede poolest. Tal on suur omanikutunne ja ta ei tunne piire. Ta annab löögi löögi vastu. Ent ta meeldib meile, sest ka temas on palju head, see on tema usalduslikkus ja diskreetsus.

AMBUR

Ambur on energiline, positiivne ja alati uute silmapiiride otsingul. Talle meeldivad kõik muutused kõikides valdkondades. Ta ei pea pikka viha ja unustab üsna ruttu. Meile ta meeldib, sest ta on üleni optimist ja osav.

Kommentaare ei ole