{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Ideaalsed sodiaagipaarid

Kõik unistavad idüllilisest armastusest aga selle jaoks on vaja leida see õige inimene, kellega jagada tõelist armastust suure A...

Kõik unistavad idüllilisest armastusest aga selle jaoks on vaja leida see õige inimene, kellega jagada tõelist armastust suure A-tähega. Paljud inimesed, kes on selle õige inimese otsingul, loodavad leida seda tõelist armastust minnes ühelt kohtumiselt teisele. Ent nad ei leia seda ideaalset armastust ja on sageli pettunud.

Mida ütleb aga astroloogia selle kohta? Astroloogia järgi on paare, kes on määratud kokku.


JÄÄR - KAALUD

Jäär on tulise temperamendiga ja ta tormab sageli ilma eelnevalt mõtlemata, et lahendada kõige keerulisemaid probleeme. Tihti toob see neile kaasa probleeme ja arusaamatusi teistega. Jääral on väga tugev isiksus, ta tahab domineerida ja kontrolliga. Kusjuures kodus on tavaliselt püksid just tema jalas. Ent tema ideaalne partner on Kaalude tähtkujus sündinu, kellega koos leiab ta harmoonia ja kogeb tõelist armastust. Nende suhtes valitseb tasakaal ja üldiselt teevad nad kõik, et vältida pingeid õhus. Neid seob kosmiline side. Paljud sellised paarid on saanud väga õnnelikuks!
 
 


SÕNN - NEITSI

Sõnn on püsiva ja rahuliku loomusega, kes hindab ainult tõsist suhet. Pere on tema prioriteet ja ta töötab palju, et lubada oma perele head elujärge. Ta naudib elu ja talle meeldib armastus. Ta on väga sensuaalne. Neitsi jagab samu pereväärtusi, kui tema. Neil on väga palju ühist lisaks samale mõttemaailmale ja nägemusele elust. Nad mõistavad teineteist sõnadetagi ja loovad oma kodust koha, kus ei puudu rahu, armastus ja kirg.

KAKSIKUD - AMBUR

Kaksikuga juba igav ei hakka. Ta on lõbus , intelligentne ja väga hea suhtleja. Ta kehastab elurõõmu ja ta on varustatud hea huumorimeelega. Ainuke probleem temaga on see, et ta ei taha end hea meelega mitte kellegagi siduda. Ja sellel on ka põhjus - ta kardab ruttu igavust tunda sidudes end ühe inimesega. Tema elukaaslane peab olema piisavalt tark, et seda mõista ning jätma talle piisavalt liikumisruumi. Ambur on selleks ideaalne, sest Ambur nagu Kaksik ei talu rutiini, armastab aktiivset elu, tahab palju naerda ja näha elu positiivse külje pealt.

VÄHK - SÕNN

Üks Vähi parimatest omadustest on kaastunne. Ta eelistab emotsionaalset suhet nii nagu Sõnngi, kes on väga tundlik ja tahab oma suhtest eelkõige armastust.

LÕVI - JÄÄR

Lõvit iseloomustab ennekõike kirg. Ta on elegantne ja talle meeldib kõik, mis on ilus. Ta võib olla natuke uhkevõitu, uskuda, et on teistest parem aga armastuses on ta hoolitsev ja tähelepanelik
 Pole parimat kaaslast tema jaoks Jäärast, kes on kehastunud kirg ja valib oma kallima alati oma imetluste objektiks.
 
 
 


NEITSI - SKORPION

Neitsi on hästi organiseeritud ja sodiaagimärkidest kõige suurem korraarmastaja. Lisaks sellele on ta väga sensuaalne ja sobib hästi selles suhtes Skorpioniga. Nende kahe suhe on väga kirglik ja nad mõistavad teineteist ilma sõnadeta.

KAALUD - KAKSIKUD

Kaalude tähtkujus sündinu on sündinud diplomaat ja hea taktitundega, ta on väga hea probleemide lahendaja. Aga kuna ta ei talu igavust, siis selles suhtes sobib ta hästi Kaksikuga, kellega koos nad eiavad alati vahendeid, kuidas oma suhtes kirge üleval hoida ja sädemeid tekitada.

SKORPION - KALAD

Hoolimata Skorpioni pealtnäha tundetust olemusest, vajab Skorpion rohkem, kui teised armastust ja tugevaid tundeid. Kalade tähtkujus sündinu mõistab tema südamesoove ja suudab rahuldada kõik Skorpioni suurimadki vajadused.

AMBUR - VEEVALAJA

 Ambur seob end ainult nendega, kes on suutelised talle jätma liikumisvabaduse ja piisava hingamisruumi. Lisaks sellele ei tohi ta elukaaslane olla armukade ega liiga nõudlik. Veevalaja otsib elus iseseisvust ja vabadust, ta sobib selles punktis hästi Amburiga, sest nad mõlemad on avatud maailmavaatega.

KALJUKITS - NEITSI

Kaljukits on maamärk, ta on keskendunud oma tööle ja tema elu eesmärk on viia kõik ettevõetud projektid ellu. Ka siis, kui ta peaks selle nimel ohverdama oma eraelu. Neitsile jälle meeldib selline organiseeritus ja visadus, ta täiendab Kaljukitse ja toetab teda nii nõu, kui jõuga.

VEEVALAJA - KAALUD

Veevalaja on õigluse eest alati väljas ja valmis kaitsma neid, kes abi vajavad. Ta vajab enda kõrvale sellist inimest, kes jagab tema vaatenurka ja selleks pole paremat Kaalude tähtkujus sündinust, kes oskab tuua rahu maa peale.

KALAD - KALJUKITS

Kalad on sensuaalsed, loomingulised ja suure kujutlusvõimega. Tõelised kunstnikud oma hinges. Aga just sellepärast on nad palju vastuvõtlikumad depressioonile ja madalale enesehinnangule. Kaljukits oleks talle heaks kaaslaseks, sest Kaljukits on elujõuline ja praktilise meelega, ta suudaks tuua Kalad melanhooliast välja ja õpetada neid ujuma parema tuleviku suunas palju enesekindlamalt. 









Kommentaare ei ole