{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 tähemärki, kes ei palu kunagi vabandust

Vabanduse palumine on elementaarne paljude inimeste jaoks, teise jaoks aga suur eneseületus. Viisakuskombed nõuavad vabanduse pa...

Vabanduse palumine on elementaarne paljude inimeste jaoks, teise jaoks aga suur eneseületus. Viisakuskombed nõuavad vabanduse palumist alati, kui üks inimene on teise vastu ebaviisakalt käitunud. Miks aga mõnedel inimestel on nii raske vabandust paluda?



Astroloogide järgi on neil 4 tähemärgil väga raske vabandust paluda.

SÕNN

Sõnn on üldiselt veendunud, et ta ei saada kunagi korda midagi, mille pärast peaks vabandust paluma. Kui ta on endale mingi arvamuse või vaatenurga pähe võtnud, on raske tema veendumusi muuta ja juba sellepärast ei mõista ta, miks ta peaks vabandama. Kui tema ise annab endale täielikku aru oma sõnade ja tegude pärast, miks ta siis peaks veel vabandama?

Ent sellet hoolimata ei hakka ta vaidluste pärast kõiki oma suhteid ära rikkuma. Ta oskab väga peenelt teha näo nagu mingeid erimeelsusi ja lahkhelisid pole üldse olnud ja teeb kõik, et unustada see, millest vaidluspunkt alguse sai ja ilma, et ta seejuures vabandama peaks.

Kui sa tunned sellist inimest, siis anna talle natuke aega, et ta saaks end koguda ilma, et sa teda asjata ärritaksid.




LÕVI

Lõvi on selline tegelane, kellel on kahju ilma, et tal tegelikult oleks kahju. Ta on hästi väljendusrikas ja tulise temperamendiga. Ta tunneb iseenda väärtust ja võib seejuures teised lihtsalt niisama oma jalge alla tallata ilma, et ta mõtleks teiste tunnetele. Ta teeb seda kõike teadlikult ja leiab, et see on ebaõiglane temalt nõuda vabandusi lihtsalt sellepärast, et ta on see, kes ta on.

Lõvid on siiralt veendunud, et teised neid hindavad või siis vihkavad. Kuldset keskteed ei olegi olemas. Ent hoolimata raskusest, mida ühelt Lõvilt nõuab see, et ta end süüdi üldse tunnistaks, võid sa siiski kindel olla, et ta seda välja näitamata ei jäta ehkki ta teeb seda omal moel ja märkamatult. Nad tunnistavad end süüdi, katsudes sinu vastu eriti head ja hoolitsevad olla ning kinkides sulle näiteks ilusa lillekimbu.




SKORPION

Skorpioni hinges on soov kõike kontrollida. Juba lihtsalt sellepäras, et ta peab ohje oma käes hoidma, ei taha ta olla sõltuv mitte kellestki ja ei näita oma nõrku külgi välja. Üldiselt on tal kalduvus märtrit mängida ja olukordi hoopis teises valguses näidata nii, et ta ise nagu süüdi ei olekski. Ta võib selgitada, mis teda ajendas tegema seda, mis ta tegi selle asemel, et vabandada.

Skorpioni jaoks on asju, mida ei tehta. Kui sa vajutad valele nupule ja vallandad sellega ta viha, siis võib süüdistada selles ainult sind ennast.

VEEVALAJA

Kui sa ootad, et Veevalaja vabandaks sinu ees, siis võta parem mugav asend sisse, ta ei mõtlegi seda teha. Tema jaoks naeruvääristad sa ainult ennast ja oled liiga emotsionaalne. Kui sa ootad temalt vabandusi, siis leiab ta, et sa pole piisavalt suureks kasvanud ja oled liiga tundlik. Milleks dramatiseerida, kui asju võib võtta kergelt?

Kui sa aga peale käid ja oma nõudmise juurde kindlaks jääd, siis hakkab ta sind ignoreerima, sest ta ei hakka sinu dramaatilise mänguga kaasa tegema. Sa võid oma stseenid endale jätta ja mängida oma teatraalset mängu üksi edasi.

Kommentaare ei ole