{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 10 tõde Kaljukitsede kohta

Kaljukits võib tunduda üsna põikpäine esimesel pilgul aga temas on niipalju väärtuslikku peidus, mille pärast tasub teda paremini tundma õp...

Kaljukits võib tunduda üsna põikpäine esimesel pilgul aga temas on niipalju väärtuslikku peidus, mille pärast tasub teda paremini tundma õppida.



1. Ta ei kritiseeri niisama

Kaljukitse kriitikat tuleb võtta ülesehitavalt ja sellest õppida. Ta on intelligentne ja tema loomuses ei ole halbu jooni, sellepärast ei hakka ta kunagi kedagi taga rääkima. Tema jaoks oleks see aja raiskamine ja oma ajaga on tal midagi paremat ka ette võtta.

2. Ta on põikpäine

See külg temas ärritab kõige rohkem tema lähedasi. Kui ta on midagi endale pähe võtnud, siis ei muuda ta oma otsust ka siis mitte, kui ta näeb, et ta eksinud on.

3. Ta teab, mida ta oma elust tahab

Juba varasest noorusest saadik teab ta täpselt, mis teda elus huvitab ja milline ala teda köidab. Ta eksib harva oma õpingute valikus.

4. Ta ei oska end vabaks lasta

Võib isegi öelda, et ta on liigne range iseenda vastu. Kui ta on harjunud tegema asju mingit kindlat viisi pidi, siis on tal raske lasta natuke spontaansust oma ellu.

5. Ta on vastupidav

Sellepärast ta ongi nii tugev. Hoolimata oma paljudest läbikukkumistest, ei anna ta kunagi alla.

6. Ta on väga halb alluv

Ära katsugi talle käsklusi anda, eriti juhul, kui sul puuduvad selleks õigused. Sest ta võib sinu vastu väga jäme olla.

7. Ta võib olla sageli rahulolematu

Kui talle miski ei meeldi, siis näitab ta oma rahulolematust välja. Ja teised tema ümber peavad kannatama tormi, mida ta vallandab, isegi kui nemad süüdi pole.

8. Ta ümbritseb end ainult nende inimestega, keda ta austab

See on üks huvitavamaid fakte tema kohta ja seletab ilmselt ka selle, miks ta nii edukas on. Ta veedab aega ainult nende inimestega, kes teda inspireerivad ja aitavad tal edu saavutada.

9. Ta on iseseisev

Mõnikord isegi liiga palju, sest teda ei häiri põrmugi, kui ta peab veetma terve õhtupooliku üksi. Ta pühendab oma aja isiklikele hobidele ja ei vaja, et keegi temaga koos oleks.

10. Ta viib oma eesmärgid täide ükskõik, mis hinnaga

Aga seejuures jäädes ustavaks oma väärtushinnangutele ja põhimõtetele. 


Kommentaare ei ole