{ads}

HIDE

Viimased

latest

13 märki, et sa oled alfanaine

Arglike naiste aeg on möödas, tänapäeva naised tahavad juhtida ja nõuavad samu õigusi, kui mehed. Mehed aga ei tea alati, kuidas sellesse su...

Arglike naiste aeg on möödas, tänapäeva naised tahavad juhtida ja nõuavad samu õigusi, kui mehed. Mehed aga ei tea alati, kuidas sellesse suhtuda. Sellel põhjusel, kui sa oled alfanaine, siis ära ole imestunud, kui mehed seda väga ei hinda.

Aga teeme üldse kindlaks, kas sa oled alfanaine?


1. Sa ei karda intiimsust

Mõned mehed kardavad naisi, kes on liiga enesekindlad ja teavad, mida nad tahavad. Sellistel naistel on liiga kõrged ootused ja kõik mehed ei suuda sellele vastata. Kindlasti ei vaja alfanaine, et magamistoas pime oleks ja vajaduse korral võtab ta initsiatsiooni enda kätte.

2. Sa oled iseseisev

Sa ei leia, et mehed peaksid naisi üleval pidama nii nagu see vanasti oli. See oli kisendav ülekohus. Tänapäeva naine on võimeline edukalt juhtima oma kodu, ettevõtet ja isikliku elu.

Aga kõikidele meestele see ei meeldi. Sest vanasti oli naiste roll laste kasvatamine, samal ajal, kui tänapäeval jõuavad nad kõike teha ja teenivad veel hästi.

3. Sa tunned oma väärtust

On mehi, kes leiavad, et naine ei saa oma väärtust ilma meheta tunda. Aga sina ei leia seda, sa tead täpselt, mida sa väärt oled ja sa ei vaja kedagi, et seda tõestada.

4. Sulle meeldib teisi motiveerida ja olla parim

Sul on tugev iseloom ja sa oskad lahendada keerulisi probleeme. Sa ei ole täiuslik aga sa töötad enese kallal, et olla parim versioon iseendast ja sa ootad, et ka teised teeksid sama. Paljude jaoks on see aga liiga raske, sest sageli nõuab see oma mugavusstsoonist välja tulemist.

5. Sa oled ise enda kangelane

Sa oled hea näide iseseisevast naisest, kes ei vaja kedagi selleks, et oma probleeme lahendada, sa saad sellega väga hästi ise hakkama. Enamik mehi lausa ootab, et naine temalt abi ja kaitset otsib aga sinul sellist vajadust ei teki. Ja sellepärast mehed ei tea õieti, kuidas sinuga olla.

6. Sa ei  vaja meest oma ellu

Mehed tahavad olla need, keda naised vajavad. Selline olukord annab talle jõudu ja kindlustunnet, mis teda väärtustab. Aga sina oled iseseisev naine ja sa ei vaja meest, kes sind päästma tõttaks iga kahe päeva tagant.

Sul on oma elu üle täielik kontroll ja sa oled õnnelik ka üksi. Seega, kui mees otsib printsessi, keda päästa, siis sina see ei ole. Sest sa ei oska tõsta tema eneseuhkust.

7. Sa oskad inimeste hingest lugeda

Sa oled elu ja inimeste üle sügavalt järele mõtelnud. Sa oled leidnud, miks asjad nii on nagu nad on ja tunned inimeste psühholoogiat. Ja sellepärast mõistad sa inimesi ja tead, mida nad tegelikult vajavad.

Sa tead täpselt, kui keegi sulle valetab. Aga üldiselt inimestele ei meeldi need, kes on liiga targad. Eriti kehtib see meeste kohta.

8. Sa oled liiga tugeva isiksusega

Kuna sa oled alfanaine, siis on sul tugev isiksus ja sa ütled alati seda, mida sa mõtled. Sa kaitsed ennast ise ja lahendad üksi oma probleemid.

9. Sulle meeldib ausus

Sa oled tugev aga sa hindad ausust ja siirust. Sa tead, et see aitab sul edu saavutada.

10. Sa austad teisi ja ootad vastu sama

Isegi, kui sa ise otsustad oma elu, austad sa teisi ja nõuad seda ka teistelt.

11. Sa tead, mida sa elust tahad

Üldiselt võib selline enesekindlus olla hirmutav meestele, eriti, kui nad näevad, et sa teed kõik, et tõesti oma eesmärke ellu viia. Nad ei saa sind ja su veendumusi muuta.

12. Sa tahad kontrolli oma käes hoida

Ja juhtimine sobib sulle. Ükskõik millises valdkonnas. Aga paljudel meestel on sellega raske leppida.

13. Sa oled pühendunud ja annad endast parima.

Mida sa ka ei tee, sa tahad teha seda hästi. Sellepärast sul ongi niipalju kordaminekuid elus.








Kommentaare ei ole