{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks õnneküpsis ja vaata, milline sõnum tal sulle on?

Õnneküpsiseid hakati valmistama umbes 13. sajandil Hiinas. Sealt edasi on nad suurt populaarsust kogunud ning neid küpsiseid pakutakse igas...

Õnneküpsiseid hakati valmistama umbes 13. sajandil Hiinas. Sealt edasi on nad suurt populaarsust kogunud ning neid küpsiseid pakutakse igas hiina restoranis eine lõpuks. Iga küpsis sisaldab õnne-sõnumit, mõnikord on sedelil numbrikombinatsioon, mida tasuks kindlasti lotomängus ära kasutada.

Siin on ära toodud 6 õnneküpsist. Vali neist üks ja vaata, milline sõnum saatusel sulle on!




1. Ole kannatlikum!


Tihti läheb elu ootamatuid radu pidi ja see võib võtta julguse... Aga sul on alati valik ja usaldada oma saatust ning õnnetähte. Tegelikult on nii, et oma eesmärgid saab ellu viia ainult siis, kui sinus on piisavalt sihikindlust, kannatlikkust ja positiivsust.

Iga päev peame me vastu seisma erinevatele olukordadele. Mõned neist on positiivsed, teised natuke vähem. Aga kõigil neil on üks ja sama eesmärk - anda õppetund järgmiseks eluetapiks. Ära unusta seda ja ela edaspidi lootusrikkamalt ja enesekindlamalt, usu tulevikku, sest saatusel on sinu jaoks midagi ilusat varuks!


2. Sa pead otsima seda, mis teeb sind õnnelikuks

Pikka aega oled sa omaenda õnne tahaplaanile jätnud. Aga nüüd on kätte jõudnud aeg, mil sa peaksid hakkama rohkem iseenda eest hoolitsema ja õppima elu nautima. Sest aeg on sealmaal, et sa peaksid avama ukse edule ja rikkusele.

Sageli elu annab meile seda, mille väärilised me ise arvame end olevat. Seega muuda oma mõtlemist, hakka uskuma suurtesse asjadesse, usu oma õnnetähte ja sa näed - kogu su elu muutub sinu ümber!

3. Ole enesekindlam!


Sa pead õppima enesekindlust, sest enesekindlus on see, mis aitab meil edasi minna ja seda ka kõige raskematel elu etappidel. Muuda oma mõtted tugevamaks, jää alati ausaks ja pane maksma oma tahe. Ja siis hakkavad ilusad asjad sinu elus aset leidma.

Kui sa ise tead, mida sa tahad saada, siis usalda ennast rohkem, usalda ka oma saatust! Võta otsuseid vastu targalt ja õnne ning jõukuse uksed avanevad sinu ees.




4. Praegu on õige aeg!


Viimasel ajal aset leidnud sündmused on muutnud sind tugevamaks ja valmistanud sind ette selliseks eluks, mida sa sooviksid. Nüüd on aeg selleks, et tegutseda ja uskuda, et parim on alles ees.

Õpi oma mõtteid kasutama enda heaks, juhata oma hoiakut selles suunas, mida sa ellu tahaksid viia. Kõik su pingutused leiavad väärilise tasu.

5. Võta vastutus omaenda elu eest enese peale.

Isegi, kui sa ei saa vastutada teiste käitumisest sinu suhtes, siis sa oled siiski vastutav omaenda käitumise eest. Ära lase end kaasa viia pimedast vihast ja kättemaksuhimust, sest kumbki neist ei anna häid tulemusi. Sa väärid palju rohkemat.

Kontrolli oma elu ja asenda halvad tunded tarkusega. Siis sa näed, mil määral su elu muutub palju õnnelikumaks ja jõukamaks, su suhted teiste inimestega muutuvad tugevamaks muutes su elu palju rikkamaks.

6. Ole julge ja ära karda minna edasi

Sa oled liiga kaua oma mugavusstsoonis olnud. Nüüd on aeg sealt välja tulla ja lubada endal elada sellist elu nagu sa alati oled unistanud. Alusta sisemistest muutustest, seejärel välimistest. Muutu paremaks inimeseks ja ole tänulik neile, kes aitavad sind positiivses suunas edasi minna.

Su saatus ja su õnn on sinu enese kätes. Sellepärast anna endast parim iga päev, ka rasketel aegadel ja sa leiad positiivse tee oma ellu. Kõik läheb hästi, kui sa seda meeles pead.

Kommentaare ei ole