{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks mandala ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

1. RÕÕM See mandala viitab sellele, et sa pead õppima praegu väärtustama väikesi rõõme. Õpi olema rahu...



1. RÕÕM

See mandala viitab sellele, et sa pead õppima praegu väärtustama väikesi rõõme. Õpi olema rahulik ja õnnelikum. Ära muretse, kõik läheb hästi.

2. FANTAASIA

See mandala viitab sellele, et sul võib olla kalduvus elada unistuste maailmas. Kui päris elu tundub liiga raskena, sulgevad mõned inimesed end oma unistustemaailma. Aga isegi kui see pakub hetkelist leevendust, võib see pikemas perspektiivis enesega kaasa tuua pettumust.

Võib-olla peaksid sa muutma oma vaatenurka elule ja õppima väärtustama seda, mis sul juba on.

3. AGRESSIIVSUS

See mandala viitab sellele, et sa tunned pettumust või masendust, sest sa oled kellegi peale vihane oma südamepõhjas.

Võib olla ei ole see kõige parem lahendus, et sa seda endas hoiad. Kasuta seda energiat, et ennast kontrollida, õpi välja näitama seda, kui sa rahul ei ole ja ütlema ei, kui sul seda vaja on. Selleks, et pingeid maandada, aitab samuti hästi aktiivne elu ja spordi tegemine.





4. EBAKINDLUS

See mandala viitab sellele, et praegune elu ja tulevik ei tekita sinus rahu. Otsuste edasi lükkamine ja ebakindlus muudavad asju ainult hullemaks ja kahandavad veelgi rohkem turvatunnet.

5. MURE

See mandala viitab sellele, et sa võid olla kurb mõne sündmuse või inimese pärast oma elus. Pikaajaline lein viib inimese hingeliselt tasakaalust välja ja see väljendub kõige rohkem igapäevases elus.

Praegu on õige hetk selleks, et end kõigest halvast puhastada ja taastada emotsionaalne tasakaal.

6. HARMOONIA

See mandala viitab sellele, et praegusel hetkel otsid sa enda elus harmooniat.

Praegu on selleks just kõige parem hetk. Ära jäta kahe silma vahele sõnumeid, mida sinu keha ja hing sulle saadavad.

7. TUNDLIKKUS

See mandala viitab sellele, et sa oled hästi tundlik. Sa lased alati oma tunnetel rääkida ja kuulad oma hinge. See on õige aeg selleks, et alustada meditatsiooniga.




8. HEATAHTLIKKUS

See mandala viitab sellele, et sa elad ajajärgul, mil sa peaksid kasutama lahkust ja kaastunnet teiste vastu.

Aeg võib õige olla selle jaoks, et oma hoiakut ja käitumist üle vaadata selleks, et olla teiste vastu aupaklikum ja lugupidavam.

Kasutades oma tõelist potentsiaali, hakkavad juhtuma sinu elus suured muutused. Ära unusta kahte võtmesõna: armastus ja austus.

9. DELIKAATSUS

See mandala viitab sellele, et sa vajad praegusel hetkel kõige rohkem teiste hoolitsust ja tähelepanu. Samuti peaksid sa kasutama ära oma potentsiaali selleks, et ellu viia oma projekte ja arendama enesekindlust.

10. EKSIMUSED

See mandala viitab sellele, et sul on hingel süümepiinad mineviku pärast.  Selline alateadvuslik süütunne ei aita sul oma elu paremaks muuta ega hingelist tasakaalu leida. Võib-olla pead sa eneselt küsima, kas sa tahad edasi end süüdi tunda või valid sa parema hoiaku, et taastada oma hingelist tasakaalu.

11. VAENULIKKUS


Võib olla oled sa praegusel hetkel liiga vaenulikult häälestatud mõningate sündmuste või inimeste vastu. Vaenulikkus võib olla nagu sisemine kaitsetegur, mis vallandub, kui inimene ei taha tunnistada emotsioone ja olukordi, mis talle juba pikemat aega vastumeelsed on. Leia harmoonilisemaid teid, et oma isiklikke või ametialaseid probleeme lahendada ja loo sobivad olukorrad muutusteks.

12. KADEDUS

See mandala viitab sellele, et sa lased oma südant närida kadedusel. Leia aega, et järele mõtelda oma käitumise üle ja tuleta endale meelde, et kadedus on tegelikult meres oleva jäämäe väljapaistev osa, mida on toidetud lapsepõlvest saadik. Astu vastu sellele, mis sulle minevikus on hirmu teinud, see on ehk kõige õigem mida sa praegu teha võid.


Kommentaare ei ole