{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks kujund ja vaata, milline lapsepõlvetrauma sinul on?

Kõik see, mida me oma lapsepõlves läbi elame määrab kokkuvõttes selle, milline inimene meist täiskasvanuna saab. Sest kõik kogem...

Kõik see, mida me oma lapsepõlves läbi elame määrab kokkuvõttes selle, milline inimene meist täiskasvanuna saab. Sest kõik kogemused, mida me lapsepõlves läbi elame on määravad selleks, kes meist hiljem saab.

Hoolimata sellest, kui vana sa oled ja mis soost sa oled, kõik see, mida sa läbi oled elama pidanud, on jätnud sulle oma jälje ja sellel kõigel on sinu igapäevases elus veel siiani suur mõju. Ja just sellepärast on hea teada, milliseid traumasid oled sina oma lapsepõlves läbi pidanud elama, sest see võimaldab probleemile paremini läheneda ja sellega tegeleda. See omakorda aitab parandada kõiki elu valdkondi.

Kõik kogemused - nii head, kui halvad - mida me lapsepõlves läbi elasime, on mõjutanud meie isiksust, meie maailmavaadet ja meie soove.

See test aitab sul välja selgitada, milline lapsepõlvetrauma sinu praegust elu kõige rohkem mõjutab?

Vali üks kujunditest ja vaata alt tulemusi!


Kui sa valisid kujundi nr. 1

Tõenäoliselt oled sa tundnud hüljatust oma vanemate poolt, kui perre tuli lisa noorema õe või venna näol.

Võib-olla oli sul lapsepõlves raskusi oma lähedastega läbisaamisel, see omakorda on jätnud jälje sinu tänastesse suhetesse.

Ent sa otsid jätkuvalt oma ellu positiivsust ja oled jõudnud järeldusele, et sa ise võid oma saatust muuta.

Kõige olulisem on mõista, et sa ise oled oma õnne sepp, kõik sõltub ainult sinust enesest. Ära kahtle oma võimetes, see aitab sul saada üle raskustest, mis sul teistega suheldes ette tulevad.

Usalda ennast ja usu oma õnnetähte. Sinu enesekindlus aitab sul luua uusi ja normaalseid suhteid teiste inimestega.






Kui sa valisid kujundi nr. 2

Kui sa valisid selle kujundi, siis ilmselt reedeti sinu usaldust lapsepõlves ja seda mõne sulle lähedase inimese poolt.

Võib-olla ühel (või mitmel) korral on su vanemad sulle lubanud midagi, mis oli sinu jaoks téoesti väga oluline aga kahjuks ei pidanud nad oma lubadusest kinni.

See tegi sulle palju haiget ja selletõttu on sul raske teisi inimesi usaldada. On võimalik, et nüüd oled sa harjunud ainult iseendale lootma jääma.

Aga tänasel päeval oled sa palju avatum, sest sa oled harjunud inimesi enda ümber valima ja eelistama neid suhteid, mis sind tõesti õnnelikuks teevad.

Täna oled sa enesekindlam ja sa näed elu palju rõõmsama ja positiivsema pilguga.

Sa oled võib olla isegi väga hea suhtleja.

Ent sa ei oska oma tundeid hästi välja näidata ja sa kardad oma südant teistele avada.

Kui sa valisid kujundi nr. 3

Kui sa valisid selle kujundi, siis tõenäoliselt on sinu trauma seotud ümbrusega, kus sa lapsepõlves elasid.

Võib-olla narrisid sind teised lapsed koolis või hoopis su enda lähedased - inimesed, kes olid sinu jaoks olulised.

Sa katsud alati olla parem inimene. Aga teisest küljest unustad sa tihti enda väärtused, kui teised neid tähele ei paista panevat.

Praeguseks oled sa õppinud, et sa ei vaja enam nii väga teiste heakskiitu. See, mis tõesti loeb, on see, et sa ise endast lugu peaksid ja end armastaksid ja elada elu, mis sulle head teeb. Sa oled omaenda unistuste otsingul ja tahad ellu viia oma südamesoovid, teades samal ajal, et kõik need, kes sind tõeliselt armastavad, ei jäta sind.






Kui sa valisid kujundi nr. 4

Sinu lapsepõlvetrauma võis olla hirm läbikukkumise ees. Võib-olla jäid sa lapsena orvuks või pidid üle elama muid raskeid kaotusi.

Võib-olla koheldi sind liiga rangelt ja sa pidid maksma väiksemategi eksimuste eest.

Tõenäoliselt oled sa hea suhtleja, kellel on palju sõpru. Ent sellest hoolimata on sul hirm, et see kõik kord kaob ja sa jääd üksi. Sa mõtled ja analüüsid liiga palju, sest sa kardad leida enda juures jooni, mis sulle ei meeldi.

Sa näed iga päev enese kallal vaeva, et olla tugevam, iseseisvam ja õnnelikum inimene.

Praeguseks ajaks aga oled sa õppinud ennast väärtustama ja hoolimata oma eksimustest tead sa, et sind armastatakse, austatakse ja imetletakse nende poolt, kes tahavad sulle head.

Tuleta meelde endale, et inimesed tulevad ja lähevad ja see pole iseendast halb.

Sa peaksid õppima veetma aega üksi. Ja ära aja teisi eemale oma pealtnäha jaheda ja ükskõikse olemisega.

Ole iseenda vastu hea ja näe oma potentsiaalis võitu. 



Kommentaare ei ole