{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: See, mida sa esimesena pildil viitab sellele, mis sind hetkel kõige rohkem rõhub

Öeldakse, et see, mis su pilku enesele tõmbab on see, mis su elu kontrollib. Tegelikult saab kõik alguse alateadvusest.Vastupidiselt üldlevi...

Öeldakse, et see, mis su pilku enesele tõmbab on see, mis su elu kontrollib. Tegelikult saab kõik alguse alateadvusest.Vastupidiselt üldlevinud uskumustele ei ole inimeste käitumine niivõrd läbimõeldud ja ratsionaalne. Inimese harjumus mõtelda, liikuda ja emotsioone tunda saab alguse kõik tema ajju aastate jooksul kogunenud infost. Alateadvuslik vaim on see, mis paneb meid liikuma automaatselt just sedasi nagu me seda teeme, ükskõik mida me ka ette ei võta. Ja sellepärast on psühholoogid koostanud teste, mis toetuvad esimesele asjale, mis pildil silma jääb selleks, et paremini kindlaks määrata mõningaid inimese iseloomujooni.


Pildid, sümbolid ja optilised illusioonid panevad tööle alateadvuse, mis reageerib selleks, et omal kindlal moel pilte mõista ja neist aru saada.

Milliseid loomi või linde sina kõige esimesena märkad? See annab teada sellest, mis sind hetkel kõige rohkem muretsema paneb!


1. Pantrid


Pantrite valik viitab stressile ja hirmule sinu armuelus, mis võib olla hetkel on kriisis. Sa tunned aga, et midagi on teie suhtega lahti, see miski luurab nagu kiskja teie ümber ja sa ei tea, mida teha või kuidas olla, et kõik oleks taas nii nagu enne. Ära unusta, et iga suhte aluseks on normaalne suhtlemine. Rääkige omavahel sellest, mis sind häirib ja ära katsu probleemidest mööda vaadata, sinu suhte tulevik on mängus.

2. Lõvid


Kui sa märkasid esimesena lõvisid, siis näitab see, kui palju sa hoolid oma lähedastest. Sa võid nende pärast unustada isegi iseenda heaolu. Kõik su lähedased võivad toetuda sinule igal ajal nii heas kui halvas. Aga sa tunned, et sinu õlgadele on see koormavaks muutunud hetkel. Ära ole liiga karm iseenda vastu. Ole egoist, sul on selleks õigus. Mõtle iseenda õnne peale, sest kui sa ise ei ole õnnelik, ei saa sa ka teisi õnnelikuks teha.

3. Sebrad


Kui sa märkasid sebrasid esimesena, siis on see märk sellest, et hetkel paneb sind kõige rohkem muretsema sinu tervis. Ja sa peaksid hakkama sellele rohkem mõtlema ja midagi ette võtma kohe, näiteks hakkama tervislikumalt elama. Katsu oma keha puhastada kõikidest mürkidest. Sama tee ka oma peaga. Ja ära unusta, et asjatu on muretseda asjade pärast, mida sa kontrollida ei saa. Söö tervislikult ja tasakaalukalt, tee sporti või tegele millegagi, mis sulle meeldib, naudi elu ja väärtusta käesolevat hetke. Minevik võib sulle haiget teha, tulevik võib sind panna muretsema aga praegune hetk on loodud selleks, et elada ja olla õnnelik.

4. Kaelkirjakud


Kui sa nägid kaelkirjakuid esimesena, siis viitab see ametialasele ja rahalisele ebakindlusele. Sellest tulenev stress on tekitanud tugeva masendus- ja ärevustunde, millest sa isegi kõige rahulikematel hetkedel lahti ei saa. Katsu oma hirme maha rahustada ja ürita võimaluse korral uusi teadmisi ja oskusi juurde saada. Mõne uue ala õppimine või uute eesmärkide seadmine võivad kõik muuta ja juhatada sind kaua oodatud edule.

5. Sinine lind


Silmapiiril lendav lind väljendab üksindust ja see ongi see, mida sa praegu tunned. Sa tunned, et oled üksi oma muredega ja sul pole kedagi, kellele sa võiksid sellest rääkida või keda sinu elu huvitaks. See tekitab sinus ärevushäireid ja stressi, sest sa pole ise valinud üksindust oma ellu, see on sulle peale surutud. Sa tunned end üksi ka teiste inimeste seltskonnas ja see on kõige suurem pagendus, mis olla võib. Kuna mitte keegi ei saa sinu valu ära võtta, pead sa seda kõike endas edasi kandma. Ent sa pead õppima paremini suhtlema ja võtma ise oma elust osa, ära lase oma murekoormal end vastu maad suruda, sinu õnn sõltub sellest.

6. Linnud


Kui sa nägid rohul olevaid kahte lindu esimesena, siis viitab see sellele, et su tunnetes valitseb segadus ja sa ei oska neid väljendada õieti. Sa parem vaikid ja hoiad oma saladusi sügaval enda sees edasi. Ja seda sellepärast, et sa lihtsalt ei oska kedagi usaldada õieti. Sa oled õppinud nii rahalist, kui emotsionaalset iseseisvust. Sa ei lase kellelgi oma ellu tungida ja see on tekitanud su elus teatud üksinduse, mis aga häirib su hingerahu. Õpi nägema elu positiivsemast küljest, ära lase pettumustundel ja kurbusel oma südant närida, näe seda, mis elus on ilusat.

Kommentaare ei ole