{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Kuidas sina rooli käes hoiad?

Sellest päevast, kui sa load said, on auto juhtimine muutunud harjumuseks ja enamik inimesi ei pööra tähelepanu sellele, kuidas nad r...

Sellest päevast, kui sa load said, on auto juhtimine muutunud harjumuseks ja enamik inimesi ei pööra tähelepanu sellele, kuidas nad rooli käes hoiavad. Ent ometigi võib see palju rääkida inimese enda kohta.


1. Minimalist

Sa tahad teha oma elu nii mugavaks kui võimaliks. Sa ei ümbritse end üleliigsete asjade ega inimestega, sa valid kõige otsekohesemad ja siiramad inimesed oma sõpradeks. Ja see, et sa oled minimalist ei tähenda sugugi, et sul igav hakkaks, su sõbrad hindavad sind sellisena nagu sa oled ja sa tead, kuidas draamasid oma elust eemal hoida.

2. Naljanina

Sinul juba ideedest puudust ei tule aga ole avameelne, tihti on su ideed üsna pöörased. Sa oled loomult lõbusameelne ja elava hingega. Samas oled sa väga loominguline, hingelt kunstnik ja sellepärast on sul palju sõpru.





3. Rahulooja

Sulle tülid ei meeldi, pinged mõjuvad sulle ärritavalt ja löövad su tasakaalust välja. Kui sa ka peaksid häält tõstma, siis üllatad sa sellega eelkõige oma peret ja see paneb neid aru saama, et asi on tõsine. Sa ei salli vaidlusi ja üritad teha kõik, et inimesi omavahel lepitada.

4. Perfektsionist

Sa pöörad palju tähelepanu pisiasjadele ja detailidele. Sulle meeldib, kui asjad on tehtud korralikult ja plaanipäraselt. Sa oled sügavalt veendunud, et ise tehtud asi on hästi tehtud. Sa oled korralik ja puhas inimene nagu su kodugi.

5. Alarmeeriv

Sul on raske oma muredest lahti saada. Sa oled selline inimene, kes läheb enne lahkumist mitu korda koju tagasi, et veenduda, kas kõik sai ikka korda ja kas triikmasina juhe on seinast väljas. Sa ei taha end ohtu seada ja usaldad vaid läbitöödeldud meetodeid. Su pere ja lähedased hoolivad sinust palju ja katsuvad sind maha rahustada nii palju, kui võimalik, sest nad teavad kui tore inimene sa tegelikult oled.

6. Seikleja

Kui sa pole veel langevarjuhüpet teinud, siis tõenäoliselt oled sa sellest unistanud ja viid selle plaani tulevikus täide. Su sõbrad katsuvad sind tihti maa peale tagasi tuua ja ei jaga sinu entusiasmi aga sa tahad elada omasel tormakal ja pöörasel moel.





7. Boss

Sina oled sündinud juht ja sa tead, kuidas olukorda kontrolli all hoida. Inimesed pöörduvad alati sinu poole, kui neil on vaja abi või nõuannet. Sest sa oled lihtsalt usaldusväärne. Sul on üldiselt alati kõrge staatus ja juhtiv positsioon. Oma eraelus leiad sa enda kõrvale tavaliselt inimese, kes sind täiendab.

8. Usaldusväärne

Inimesed hindavad sind meeletult, sa oled kõigi hea sõber. Su pere ja lähedased peavad sinust väga lugu. Sa oskad lihtsalt inimesi kuulata. Sa võtad elu sellisena nagu ta on ja lased teistel eluga võidelda.

9. Tugev natuur

Sa ei võta asju nii kergelt südamesse ja teised võivad sulle ette heita hoolimatust. Isegi kõige raskematel elu perioodidel jääd sa enesekindlaks ja rahulikuks. Iga päev sinu elust on nauding ja sa oskad aega lõbusalt veeta.

10. Kiirustaja

Sul on alati kiire ja sul ei ole palju aega, et jamada nendega, kes su tee peal ees seisavad. Sa lihtsalt pühid nad oma teelt ja lähed edasi. Üldiselt imetletakse sinu tõhusust ja pädevust.





Kommentaare ei ole