{ads}

HIDE

Viimased

latest

Siin on sulle kingitus - vali üks!

Kas sulle ka meeldis väikesena muinasjutte lugeda, kus soovid täitusid otsekui võluväel. Kusagil hingepõhjas on igal inimesel soov uskuda, e...

Kas sulle ka meeldis väikesena muinasjutte lugeda, kus soovid täitusid otsekui võluväel. Kusagil hingepõhjas on igal inimesel soov uskuda, et sellised imed võivad juhtuda meie ümber.


Siin ongi üks väike ime, sulle on kingitus. Aga valida võid ainult ühe!

Kui sa valisid ROHELISE kotikese:

Sa saad raha juurde. Järgmise kolme kuu jooksul saad sa suurema summa ja see lahendab su rahalised probleemid. Ära unusta kasutada seejuures ka teisi aidata!

Kui sa valisid KOTIRIIDEST kotikese:

Sa oled lihtsuse poole kalduv inimene ja saatusel on sellepärast sulle ilus üllatus varuks - sinu suurim südamesoov täitub! Sellepärast vaata ruttu oma soovid üle ja vali üks, kui sa tugevalt usud, siis varsti näed, et see läheb täide! Ole ainult tänulik ja tee head enese ümber.

Kui sa valisid PUNASE kotikese:

See kott on täis õnne ja armastust! Sinu ellu on tulemas suured muutused, mis teevad sind väga õnnelikuks! Armastus teeb su südame kergeks. Ära unusta ka teistega jagada oma armastust, tee head enese ümber.

Kui sa valisid KULDSE kotikese ROHELISE LINDIGA:

Selles kotikeses on palju õnne. Lähim tulevik toob sulle palju õnne sinu erinevates tegemistes. Meeldiv muutus on su ellu teel! Ole tänulik kõige pärast!

Kui sa valisid MUSTA SAMETKOTI KULDSE PAELAGA:

See kott on kinnituseks, et armastus ja hea õnn on su ellu teel. Mine oma unistuste poole, hea õnn aitab sul neid ellu viia. Ära muretse enam millegi pärast, sest õnn ei jäta sind maha. 

Kommentaare ei ole