{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naerata! See on tervisele kasulik.

Viimasel ajal hakatakse rääkima üha rohkem naeratamisest ja selle kasust tervisele ja viimased uuringud on tõestanud, e...



Viimasel ajal hakatakse rääkima üha rohkem naeratamisest ja selle kasust tervisele ja viimased uuringud on tõestanud, et naeratamine ei muuda mitte ainult inimest ilusamaks vaid ta on ka kasulik nii vaimsele, kui füüsilisele tervisele.

Meie ühiskonnas, kus saadetakse üha rohkem smailisid, tekib vahest tunne nagu keegi enam ei olegi kurb. Kui lapsed on need, kes naeratavad kõige rohkem - lausa 400 korda päevas - siis kuidas on lugu täiskasvanutega?
 
 


Naerata ja stressitase alaneb!

Kansase ülikooli uurijad on avastanud, et  rasketel hetkedel naeratamine aitab stressitaset leevendada. Ja seda isegi siis, kui naeratus on rohkem sunnitud. Stressi all kannatavad inimesed kes kõigest hoolimata suudavad siiski naeratada tunnevad, kuidas nende südametöö rahuneb. Nüüd sa siis tead, mida paanikahool teha tuleb.
 
 
 


Naeratamine muudab nooremaks.

Kas sa teadsid, et naeratamise jaoks on vaja 17 eri mehhanismi tööd, mis aktiveerivad nägu pinguldavaid lihaseid ja aitavad võidelda seega näonaha lõdvenemise vastu. Seega vali, kas sa tahad endale lõtva näonahka või selle asemel paari miimikakortsu näkku? Kas ei ole sellist ütlust olemas, mis väidab, et pikaealisuse saladuse võtmeks on õnn? Olgem õnnelikud siis!
 
 


Naerata selleks, et edu saavutada.

See üllatav uuring viidi läbi Californias asuva Berkley ülikooli poolt. Uurides 30 üliõpilase fotosid suutsid uurijad ette ennustada milliseid neist saavutavad tulevikus edu ja millised mitte. Ja kõike seda tänu õpilaste naeratuse tugevusele! Naeratus tekitab sümpaatiat ja omab väga tugevat mõju suhtlemises. Naeratav inimene on enesekindel inimene, kes võidab kergelt teiste südame.
 
 
 
 
 


Naerata, see teeb sind ilusaks! 

Sveitsis asuva  Berni ülikooli psühholoogid on uurinud sidet näo väljendusrikkuse ja sümpaatsuse vahel. Uuringul läbiviidud inimestele anti kaks fotot, mille seast nad pidid välja valima ühe. Kõige rohkem valiti naeratavaid inimesi ka siis, kui teisel pildil oleval inimesel olid ilusamad ja harmoonilisemad näojooned. Sellest uuringust selgub, et naeratus muudab inimese kõige ilusamaks.




Kommentaare ei ole