{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõpeta hädaldamine ja muuda oma elu!

Üks asi, mis tõesti ärritavalt mõjub, on elu inimeste kõrval, kes teevad suu lahti ainult selleks, et rääkida, kui raske neil on aga ei tee ...

Üks asi, mis tõesti ärritavalt mõjub, on elu inimeste kõrval, kes teevad suu lahti ainult selleks, et rääkida, kui raske neil on aga ei tee ise mitte midagi selleks, et see muutuks.


Tundub nagu oleks sellisel inimesel juba hommikust saadik halvad ja negatiivsed mõtted peas ja ainus päeva eesmärk on kuulata ka teiste hädaldamist, et oleks veel rohkem teemat, mis aitaks tuju rikkuda nii endal, kui teistel.

Tegelikult on aga nii, et paljud hädad me tõmbamegi endale ise ligi just nimelt sellepärast, et me tahame keskenduda halvale rohkem, kui heale.

Sest kui me hakkame mõtlema rohkem sellele, mis maailmas head on, mis teistes inimeses head on, mis iga päev elus hästi läheb - siis muutub ka elu meie ümber! See lihtsalt on nii.

Aga on inimesi, kellele meeldib sarkasm, pessimism, hädaldamine, vihkamine. Need on inimesed, kes on kaljukindlalt veendunud, et teistel läheb liiga hästi.

On inimesi, kellel on pere, kodu, töökoht ja toit laual ja kes leiavad ikka, et nende elu ei ole midagi väärt ja iga päev toob ainult probleeme juurde. Nad ei mõista, kui õnnelikud peaksid nad olema sellega, mis neil juba on.

Sest kõigil pole sedagi.

Sellepärast, kui sa tahad, et su elu muutuks, siis muuda seda. Ära mõtle endale ise probleeme juurde, mõtle parem sellele, mis hästi on.

Sest me lõikame seda, mida me oleme külvanud ja nii iga päev.

Lõpeta hädaldamine ja keskendu tõesti sellele, mis maailmas head on. Sest pidev hädaldamine väsitab teisi ja ei lase meil endil elada täisväärtuslikult.

Nurgas nutmine ja hädaldamine ei aita probleeme lahendada.

Kui sa pole oma eluga rahul, siis muuda seda. Lõpeta hädaldamine ja muuda oma elu.

Hakka käima uutes kohtades, muuda oma riietusmisstiili, loo uusi tutvusi.. Muuda kõike, mida sa muuta saad, tee midagi uut.

Muuda oma vaatenurka ja pilku maailmale

1 kommentaar

  1. Täiesti sisutühi artikkel. :) Ja ma ei ütle seda põhjusel, et mu ego riivata sai vms, vaid sellepärast, et tegemist on taas ühe klassikalise "Vabandusi pole" optimismiga, mil pole mitte mingit funktsiooni. Et lihtsalt tee, ära hädalda, mine tööle nagu inimesed otsustaksid, kus töötada - seda otsustavad tööandjad, keda võtta ja keda ei.
    Selle asemel, et hädaldada, näe inimesed vinguvad ainult ja ei tee midagi, et elu parem oleks, hakkaks siis tegusid tegema ja nendesse inimestesse positiivsust süstima. :) Ega hädaldades ja kritiseerides midagi ei muutu!!!

    VastaKustuta