{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõbus psühholoogiline test

Inimese isiksust mõjutavad erinevad sisemised ja välised tegurid. Kõige olulisemate seas leiame me läbielatud kogemused, sotsiokultuuriline ...

Inimese isiksust mõjutavad erinevad sisemised ja välised tegurid. Kõige olulisemate seas leiame me läbielatud kogemused, sotsiokultuuriline keskkond, sugulased ja geneetika. Laste iseloomu mõjutavad peamiselt nende vanemad ja lähedased. Sest vanemate kaitse all elades jälgib laps vanemaid ja loob omaenda isiksuse. Lapsevanemad kannavad edasi oma põhimõtteid ja käitumisharjumusi. Kõike see, mida inimene lapsepõlves kogeb, peegeldub tema tulevases elus. Sellepärast on loogiline, et kõik negatiivsed emotsioonid võivad jääda alateadvusse isegi, kui see pole lihtne.


See test võib aidata sul õppida enda kohta midagi väga olulist.

Vaata pilti ja vali sealt üks ese.

1. Jalgratas

Kui sa valisid ratta, siis ilmselt on sul soov muuta oma ametialast elu ja ümbrust. Jalgratas sümboliseerib ambitsiooni ja soovi iseseisvuse järele. Isegi kui, teisest küljest võib jalgratas viidata ka ühte reisi eluteel.

2. Korv õuntega

Õun sümboliseerib tarkust ja teadmisi. Kui su pilk sellel peatus ja sa valisid õunakorvi, siis oled sa oma elus õigel teel ja just see juhatab sind õnneni. Korv võib samas olla ka hoiatus, et sa peaksid hoiduma kiusatustest!

3. Kiiver

Kui sa valisid kiivri, siis on see märk sinu impulsiivsusest. Sa võtad otsuseid kiirelt vastu, ka siis, kui nad alati õiged ei peaks olema. Sulle meeldib riskeerida ja avada uusi uksi nii enda, kui teiste elus. Sageli oled sa aga liiga julge.

4. Raamatud

Raamatud on alateadvuslik soov uute teadmiste järele. See, et raamatud leiduvad garaazis näitab, et sa pole veel leidnud oma elule mõtet aga sa otsid seda.

5. Haamer

Haamer on seotud töö- ja tegutsemisvõimega. Samuti on see julgus otsuseid vastu võtta. Kui su pilk jäi haamri peale pidama, siis tähendab see, et sa teed kõik, mis sinu võimuses, et oma eesmärke ellu viia. Kui vaja, võid sa selleks ka jõudu kasutada.

6. Maskid

Juba aegade algusest saadik kasutatakse maske varjamiseks. Võib-olla mingil põhjusel eelistad sa endast teistele hoopis teist muljet jätta, kui sa seda tegelikult oled? Võib-olla varjad sa oma vastakaid tundeid või ei mõista sa kõike.

7. Värvipott

Sulle meeldiks muuta oma elu ilusamaks aga sa ei tee seda nii nagu peab. Värv sümboliseerib ka vigade varjamist ja soovi suurte muutuste järele.

8. Ratas seinal

Kui sa märkasid ratast seinal, siis tunned sa võib-olla, et su elu on igav ja üksluine. Iga uus päev sarnaneb eelmisele ja sa tahaksid, et midagi muutuks aga samas ei tee sa midagi, et seda muuta. Sul pole motivatsiooni ja sa ootad koguaeg seda hetke, mil sul oleks piisavalt jõudu tegutsemiseks.

9. Vorstid

Vorstid sümboliseerivad kehalisi vajadusi ja soovi edu saavutada. Lisaks võib see ka viidata sellele, et sul on liiga kõrged ootused teiste suhtes.

10. Trellid

Trellid annavad märku, et sa oled kinnine ja kurb inimene. Võib-olla kannatad sa masenduse all. Sümboolika külje pealt viitavad trellid sellele, et sa otsid ja tahad vabadust ja su soovid on tõelised.

11. Luud

Kui sa märkasid luuda, siis on tõenäoline, et sind ümbritsevad võltsid inimesed ja sa tunned vajadust suurte muutuste jaoks oma elus. See võib ka sümboliseerida sisemist soovi organiseerida mõningaid asju ümber ja pühkida oma elust minema kõik, mis on kurb, valus ja haiget tegev.

12. Tool

Tool sümboliseerib samal ajal füüsilist ja vaimset väsimust ja vajadust puhkuse järele. Kui sa valisid tooli, siis tähendab see, et sul on energiast puudu. Võib-olla oled sa läbi elanud stressirohkeid situatsioone viimasel ajal, mis on sulle piirangud peale pannud.

13. Peegel

Katkine peegel sümboliseerib inimesi, kellel on probleemid ja kes sellega ise tegelevad. Samuti võib see viidata probleemidele teistega.

14. Tangid

Tangid põrandal sümboliseerivad eluga rahulolematut inimest. On võimalik, et aeg-ajalt tekib sul tunne nagu kasutaksid teised sind ära.

15. Aiakiik

Kiik sümboliseerib sisemist kahepalgelisust ja tujumuutusi. Ühel päeval võid sa end tunda kurvana ja masenduses, järgmisel päeval aga täis energiat ja elurõõmu. Võib ka olla, et sa ei suuda oma viha kontrolli all hoida ja ärritud ilma näilise põhjuseta.

16. Portree

Otsid sa enda pilti? Pilt võib sümboliseerida raskusi, mis on seotud tunnete väljendamisega, ebakindluse ja hirmuga.

17. Nukk

Nukk viitab sellele, et sa tahaksid tagasi muretusse lapsepõlve. Mõnikord aga võib see olla märgiks sellest, et sa oled liiga enesekeskne.

Kommentaare ei ole