{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige võimsam looduslik antibiootikum

Selle antibiootikumi retsept pärineb keskaegsest Euroopast, ajastust, mil inimesed kannatasid kõige rohkem igasuguste epideemiate ja haigus...

Selle antibiootikumi retsept pärineb keskaegsest Euroopast, ajastust, mil inimesed kannatasid kõige rohkem igasuguste epideemiate ja haiguste all. See retsept võimaldab valmistada antibiootikumi, millel on viiruse- ja seenevastane toime ja mis parandab vereringet ja lümfisüsteemi tööd.


Koostsiosad:

- 100 ml õunaäädikat

- 1/4 tassi peeneks hakitud küüslauku

- 1/4 tassi peeneks hakitud sibulat

- 2 tšillipipra kauna (ära unusta tšillipipra puhastamisel kanda kindaid, sest pipar on lihtsalt nii tugeva toimega, et võib põletada nahka)

- 1/4 tassi riivitud ingverit

- 2 sl riivitud mädarõigast

- 2 sl kurkumit või kaks kurkumijuure tükki

Valmistusviis:

Sega kõik ained peale äädika omavahel kausis.

Pane segu purki. Kalla peale äädikas. Purk peaks olema täidetud seguga 2/3 osa võrra ja ülejäänud osa äädikaga.

Sulge kaanega ja raputa purki natuke, et segu seguneks. Hoia purki kuivas ja pimedas ruumis kahe nädala jooksul.

Peale seda nõruta ja hoia alles ainult segu, mida võid tarbida immuunsussüsteemi tugevdamiseks ja külmetushaiguste vastu võitlemiseks 1 spl päevas või siis salati sisse segatuna.

Viirushaiguste vastu võitlemiseks võib annust tõsta kuni 5-6 spl päevas.

Küüslauk on looduslik antibiootikum, millel on tervisele palju kasulikke toimeid. Apteekides müügil olevad antibiootikumid tapavad organismis miljoneid kehale vajalikke baktereid, küüslauk aga hävitab ainult patogeensed bakterid ja mikro-organismid samaaegselt stimuleerides ja tõstes tervete bakterite kogust.

Sibul on küüslaugulistele kõige lähedasem omades natuke pehmemat toimet organismile. Küüslauguga koos täiendavad nad teineteist moodustades võimsa ravimi.

Mädarõigas on väga tugeva toimega, seda tuleks kindlasti tarbida gripihooajal.

Ingver on tugeva põletikuvastase toimega stimuleerides samal ajal vereringet.

Tšillipipar parandab samuti vereringet ja nagu teistelgi eelmainitud koostisainetel on ka tšillipipral antibiootiline toime patoloogiliste haiguste puhul.

Kurkumist ja selle toimest räägitakse viimasel ajal palju, kurkum aitab organismi põletikkudest vabastada, teadaolevalt on tal ka vähivastane toime ja ta ennetab dementsust. Väga tõhus toime on kurkumil liigesevalude puhul.

Õunaäädikat peetakse tervislikuks juba aastatuhandeid. Vana-Kreeka arst Hippokrates kasutas õunaäädikat juba 400 a eKr. Selgub, et ta kasutas ja usaldas kõige rohkem ainult kahte meditsiinilse toimega ainet: mett ja õunaäädikat. Õunaäädikat valmistatakse värsketest ja küpsetest õuntest, mis seejuures käärima lastakse kuni käärimisprotsesse lõppemiseni. Õunaäädikas sisaldab vees lahustuvat kiudainet pektiini, millel on kolesterooli alandav toime ja mis aitab vererõhku reguleerida.

Terviseameti töötajad on ühel nõul selles, et vanematel inimestel tekib suurem kaltsiumivajadus. Äädikas aitab paremini kaltsiumi organismil omandada seda sisaldavatest toiduainetest ja see omakorda aitab ennetada luude hõrenemist.

Kaaliumipuudus organismis toob enesega kaasa mitmeid erinevaid probleeme nagu juustelangus, küünte hapruse ja hõrenemise ning hammasteprobleemid. Õunaäädikas sisaldab rikkalikult kaaliumi aidates samal ajal kaasa organismi mürkainetest puhastamisele.

Beetakaroteen võitleb tõhusalt vabade radikaalide vastu, mis on vastutavad enneaegsete vananemisprobleemide eest.

Õunaäädikas on hea abiline ka neile, kes soovivad kaalu langetada, sest tal on rasva lagundav toime ja ta aitab seega looduslikul moel kaalu langetamisele kaasa.

Kaitse oma tervist kasutades looduslikke antibiootikume!




Kommentaare ei ole