{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa oled tark naine ja tahad endale korralikku meest? Ära vaata siis neid, kellel on järgnevad probleemid

1. Tal pole kindlat töökohta See tõsiasi peaks sind ettevaatlikuks kohe tegema, aga ometi sageli jääta...




1. Tal pole kindlat töökohta

See tõsiasi peaks sind ettevaatlikuks kohe tegema, aga ometi sageli jäätakse see kahe silma vahele ega peeta kõige olusisemaks. Kui mehel, kellega sa kohtud, pole kindlat töökohta, on asi natuke imelik. Ka siis peaksid sa sellesse ettevaatlikult suhtuma, kui tal hetkel pole midagi tõsist käsil aga ta tegeleb paari asjaga kõrvalt, mis talle raha sisse toovad. Sest kui selline mees kord harjub sinu rahakoti peal elama, on sul väga raske talle selgeks teha, et ta peab endale ise töökoha leidma ja iseseisvaks saama.


2. Tema sõbrad on ikka veel lahedad tüübid tema jaoks

Kui ta leiab, et ta sõbrad on ikkagi veel kutid ja tüübid, siis ilmselt jääb see ajajärk, mil ta nendega lõbusalt aega veetis, teda sümboliseerima. Kas sa tahad veeta oma elu mehega, kes jääb oma hingelt 21-aastaseks? Ja kelle elu ilusamad hetked möödusid lollusi tehes? Või kes käib iga nädalavahetus väljas lõbutsemas ja kellel puudub vastutustunne? 





3. Tal ei ole ühtegi raamatut

Tegelikult on see üsna kummaline, kui inimesel pole kodus mitte ühtegi raamatut. Sul hakkaks temaga lihtsalt igav. Millest te omavahel räägiksite, kui ta ei hariks ennast?


4. Ta on raskustes artist

On siis tegemist muusiku, kunstniku või fotograafiga. Kui raske ajajärk tal praegu ka ei ole - sellel pole tähtsust. Natuke muudab asja ainult see seik, kui tal on mõni täis töökoht kõrvalt, mis aitab tal mingi sissetuleku garanteerida. Vastasel juhul usub ta ilmselt, et teda ootab tulevik Hollywoodis ja kuulsus, mis sellega kaasas käib.


5. Ta teeb seksistlikke, rassistlikke ja homovastaseid nalju.

Täiesti välistatud. Sa võid ta sealsamas jalapealt maha jätta ja ilma mingi vabanduseta. Jäta meelde, et sinu elus ei tohi olla ruumi vihale, teadmatusele ja tolerantsuse puudumisele. Sa ei tohi selliseid asju taluda.





6. Ta elab vanemate juures ja on neist sõltuv

Seda tuleb ette, et mingitel erinevatel põhjustel inimesed elavad tänapäeval oma vanemate juures. Kui aga see on mugavusest tingitud ja emme-issi kõik lapsele ette ära teevad, siis parem on, kui sa järgi mõtled, kas sa tahad endale sellist meest. Sest selline mees on harjunud, et keegi peseb tema pesu ja teeb talle söögi valmis.


7. Tal on sõltuvushäired

Mitte keegi ei taha elada joodiku või narkomaani kõrval. Aeg-ajalt alkoholi tarbimine mõõdukas koguses ja targalt ei ole probleem. Seda teevad peaaegu kõik. Kui tegemist on aga sõltuvusega, millest inimene enam lahti ei saa, siis on tegemist suure probleemiga. Sinul ei ole seal ruumi ega kohta. Sinu järjekord tuleb alati pärast.


8. Ta ei tea, mida ta oma eluga teha tahaks

Paljud inimesed tunnevad tuleviku ees ebakindlust. Kui aga täiskasvanud mees räägib tulevikust nagu oleks ta alles poisike, on see imelik. Kui mehel pole ainsatki ideed, mida ta teha tahaks elus, siis ta ei taha suureks saada. Umbes nagu Peeter Paan.


9. Ta käitub ebaviisakalt su lähedastega

Ainult sinul on õigus su peret ja lähedasi kritiseerida ja neist halvustavalt rääkida. Me kõik teeme seda aeg-ajalt rääkides oma õest või vennast, kellega ikka ebakõlasid ette tuleb. Aga me teeme seda just sellepärast, et me neist hoolime. Kui aga mees, kellel puuduvad selleks kõik õigused, julgeb su peret või lähedasi solvata, teha haiget neile, keda sa kõige rohkem armastad, siis mine minema tema juurest. Ta ei vääri sind.


10. Ta on naistekütt

Isegi, kui teaduslikult pole seda tõestatud, et seelikukütt jääb igavesti seelikukütiks - kui sa ikkagi näed, et talle meeldivad teised naised või kui ta on oma kaaslast kunagi petnud, siis peaksid sa järele mõtlema. Sa ei taha ju anda talle võimalust, et ta sind petta võiks?


5 kommentaari

  1. _...rassistlikke ja homovastaseid nalju._ Neegri-, ja pedenaljad on alati asja eest ning ajakoahsed.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Õige, isegi küllalt hiljuti tolerantses USAs tehtud Hollywoodi filmides on ohtralt homo-teemalisi nalju. Rassistlike juba palju vähem, sest oma rassi ei saa keegi ise valida.

      Kustuta
  2. Interneti ajastul saab ennast harida ka ilma raamatuid lugemata. Ja samas ma väga tahaks teada, kuidas tänapäeva inimest harib näiteks Strindbergi lugemine? Peale selle, et inimene saab uhkelt öelda, et luges Strindbergi.

    VastaKustuta
  3. Ma tahaks väga teada, millised on need seksistlikud, rassislikud ja homovastased naljad? Kas oleks võimalik avaldada erineva rämeduskategooria naljade välimääraja, et inimesed tunneksid sellused naljad juba kaugelt ära?

    VastaKustuta