{ads}

HIDE

Viimased

latest

ISIKSUSETEST: Vali üks kook ja vaata, mida see sinu kohta rääkida võib!

Mitteverbaalne keel võib olla üsna väljendusrikas. Kõik inimese mõtted, valikud ja žestid on mõjutatud alateadvusest. Psühhiaater Abigail ...

Mitteverbaalne keel võib olla üsna väljendusrikas. Kõik inimese mõtted, valikud ja žestid on mõjutatud alateadvusest. Psühhiaater Abigail Brenneri arust ei ole vaja sõnu, et kirjeldada mõtteid. Sageli väljendub sisemine keel läbi piltide, mida me vaatame või siis läbi sümbolite, mida me valime.


Alateadvus on suurepärane isiksuse indikaator. Sest see teadvuse all asuv osa aitab avastada mõtteid ja soove, mis inimese aju eest varjule jäävad. Usutakse, et ligi 90% inimese isiksusest on mõjutatud alateadvuslikest valikutest ja harjumustest. Alateadvusel on võime määrata inimese isiksust keskendudes visualiseerimisele ja piltide ning sümbolite tajumisele.


Selleks, et seda testi teha, tuleb sul valida üks vormidest ja lugeda siis, mida see paljastab sinu kõige salajasema isiksuse kohta.

1. Ring


Sa oled palju mõtlev inimene. Sinu loogiline mõtlemine tugineb konkreetsele analüüsile. Sa ei võta kunagi otsuseid lihtsalt viimase hetke tuju pärast vastu. Sa oled perfektsionist ja pingutad pidevalt selleks, et viia ellu oma kavatsused ja plaanid, mis sul iseenda ja oma lähedastega on. Sa oled metoodiline ja ettenägev, sa leiad alati oma probleemidele lahendused. Sa oled usaldusväärne, su tuttavad teavad, et võivad sinu peale loota igas olukorras. Lisaks sellele ei lase sa mitte kunagi end oma emotsioonidest kaasa viia ja vajad soliidseid tõestusi enne, kui oma arvamust üldse hakkad paika panema. 

2. Viisnurk


Sentimentaalsel plaanil oled sa üsna rahulik ja diskreetne. Sulle ei meeldi oma tundeid teistele näidata ja sa katsud jääda igas olukorras osavõtmatuks. Ent sa oled väga intuitiivne. Sa suudad näha seda, mida teised inimesed mõtlevad ja tunnevad ilma, et nad peaksid seda sulle ütlema. Sa oled vaatleja ja sulle meeldib analüüsida asju detailideni. Tihti öeldakse, et sul on imelised võimed aga tegelikult oled sa õppinud läbi oma kogemuste lugema ridade vahelt. Tänasel päeval võid sa kindel olla oma vaistule, mis võimaldab sul alati leida õiglaseid lahendusi.

3. Hulknurk


Sa oled oma hingelt pigem mässaja ja uuenduslik. Sulle meeldib olla tähelepanu keskmes ja tuleb tunnistada, sa tõmbad teiste pilke enese peale. Sa oled enesekindel ja tunned end seltskonnas väga hästi. Sa võid rääkida vabalt igasugustel teemadel, sul on hea suhtlemisoskus. Sinuga koos ei ole kunagi igav. Sul on alati midagi huvitavat rääkida, sind imetletakse selle oskuse pärast. Lisaks sellele oled sa uudishimulik ja januned uute teadmiste järele. Sinu ergas vaim paneb sind uusi silmapiire avastama  ja uusi kogemusi läbi elama.

4. Täht


Sa oled tõeline juht. Sul on annet meeskonna juhtimiseks, motiveerimiseks ja edu saavutamiseks. Inimesed teavad, et sa annad alati väärtuslikku nõu ja aitad, kui kellelgi raskused käes peaks olema. Sa suudad oma eesmärgid ellu viia ilma probleemideta ja lühikese ajaga. Sul on palju energiat ja sa oled koguaeg tegevuses. Sulle meeldib olla samm eespoolt ja mõjutada teisi positiivsel moel. Sa oled ambitsioonikas ja ei tagane takistuste ees. Sa oled veendunud, et meeldid teistele inimestele ja oled alati heas tujus ning uhke.

5. Süda


Kõige vähem, mida öelda võib, on see, et kõik need, kes sind tunnevad hindavad sind kogu südamest. Sul on märkimisväärselt head suhtlemisomadused. Sa oled tõestanud oma lojaalsust mitmeid kordi. Oma igapäevases elus oled sa teiste vastu heatahtlik ja tähelepanelik. Sulle ei meeldi konfliktid ja tühised vaidlused. Sa unistad paremast maailmast, kus pole ebaõiglust ja valu. Sa külvad enese ümber positiivsust. Sa muretsed teiste pärast nii nagu puudutaks see sind ennast. Sa oled hea inimene ja tead, mis on kaastunne.

Kommentaare ei ole