{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline on astroloogide eelistatum tähemärk?

Tõenäoliselt on ka sinu tutvusringkonnas selline inimene, kelle seltsis on alati hea olla. Ta on lihtsalt teistsugune, kui kõik teised. Tem...

Tõenäoliselt on ka sinu tutvusringkonnas selline inimene, kelle seltsis on alati hea olla. Ta on lihtsalt teistsugune, kui kõik teised. Temas on midagi erilist. Ja astroloogid usuvad, et ühe teatud tähemärgi all sündinud inimesed on kõik sellised, keda on raske unustada.

Kui sa tunned kedagi, kes on sündinud Veevalaja tähemärgi all, siis ilmselt oled sa nõus allpool olevate punktidega.


Veevalaja on suur unistaja

Veevalaja on otsekui sõõm värsket õhku selles lämmatavas maailmas. Ta ei näe maailma sellise kriitilise pilguga nagu meie, vaid ta näeb maailma sellisena nagu ta võiks olla, kui me sooviksime muuta seda paremaks paigaks. Veevalaja on seega unistaja, kes elustab lootusekiiri haiget saanud südametes.

Ta on filantroop

Veevalaja on suure südamega, alati valmis teisi aitama. Kui sa vajad kedagi, kes sind ära kuulaks, siis Veevalaja on see, kes võtab su murekoorma ära. Kui sa tunned, et keegi sind ei mõista, siis inimlikkus, mis Veevalajas on, taastab su usu inimestesse. Ja kui peaks kätte jõudma päev, mil sa tunned end kurnatuna takistustest, mida elu su ette veeretab, siis on jälle Veevalaja see, kes on olemas ja aitab sul kõigest üle saada.

Ta väärtustab teisi inimesi

Kui sul on Veevalaja tähtkujus sündinud sõber, siis on see üsna võimatu, et sa end tunneksid alandatuna või hakkaksid iseendas kahtlema. Ta hoolib väga oma lähedastest ja kasutab alati häid sõnu, et teisi julgustada. Ta on intuitiivne ja oskab teiste südamest lugeda.

Tema abi on hindamatu

Kui kogu maailm peaks ka su hülgama, siis võid kindel olla, et Veevalaja on ikka olemas ja ei pane ust su eest kinni. Kui sul pole enam midagi hinge taga, siis on tema see, kes aitab sind raskel ajal. Ta on intelligentne ja uuenduslik, tal on alati loomingulisi ideid, mis aitavad lahendada kõiki probleeme. Kui sulle tundub, et kõik uksed on sinu ees kinni, siis mine koputa Veevalaja ukse taha - sa ei pea kahetsema!

Ta on lojaalne

Lojaalsus on tänapäeval muutunud üsna kaheldavaks mõisteks. Kui sul aga peaks olema Veevalajast tuttav, siis on see kõige tähtsam joon, mis teie suhet märgib. Kui kogu maailm tõuseb sinu vastu, on Veevalaja see, kes sind kaitseb ja kui vaja, siis üsna vihaselt.

Ta on usaldusväärne

Väga raske on inimesi usaldada, eriti siis, kui sa oled mitu korda haiget juba saanud. Veevalaja aga ei reeda sind. Ja kui ta peaks sind usaldama hakkama, siis jääb ta sulle truuks kogu eluks.

Ta on aus

Kuna ta on ääretult usaldusväärne, on ta loomulikult ka aus. Tema jaoks on tõde kõige tähtsam. Ta ei oota, et sa peaksid tema vastu piinlikult aus olema, aga tema tahab sinuga suheldes jääda siiraks ja otsekoheseks.

Ta näeb kõiges head

See on üks headest omadustest, mida teistel tähemärkidel pole. Veevalaja lihtsalt näeb üle su vigade ja eksimuste, sest mis ka ei juhtu, ta näeb ikka sinus head.

Ta teeb palju tööd

Ta on väga meeldiv töökaaslane. Ta viib alati alustatu lõpule. Ja ta on alati esimene, kes end vabatahtlikuna välja pakub.

Tema armastus on tingimusteta

Kui ta sind armastab, siis on see tingimusteta. Ta kaitseb sind tormide ja tuulte eest ja mis ka ei juhtu, ta jääb sinu kõrvale. Sageli tuleb see talle aga kahjuks, sest ta jääb truuks ka inimese kõrval, kes talle just kõige sobivam ei ole.

Ta on vaba nagu tuul.

Ta on vabameelne. Väline maailm võib pidada teda liiga muretuks aga tegelikult ei taha ta pöörata liiga palju tähelepanu maailma probleemidele ja tahab elada oma elu.

Ta ei mõista kedagi hukka

Kui sa kardad, et sa talle ei meeldi sellisena nagu sa oled, siis see on vale. Ta on tolerantne ja ei hakka inimesi liigitama ega neid kritiseerima. Ta võtab neid sellisena nagu nad on.

Ta on heatahtlik

Kui headusel võiks olla inimlik kehastus, siis ilmselt oleks ideaalne selleks üks Veevalaja. Ta on heatahtlik kõigi vastu ja tahab, et kõik end hästi tunneks.

Kommentaare ei ole