{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks sul peaks olema vähemalt üks Kaljukitse tähtkujus sündinud sõber?

Kaljukitsed ei ole kergemeelsed, neil on tohutult häid omadusi, mida kõik kahjuks ei näe. Kaljukitsed võivad tunduda liiga kont...

Kaljukitsed ei ole kergemeelsed, neil on tohutult häid omadusi, mida kõik kahjuks ei näe. Kaljukitsed võivad tunduda liiga kontrollivana, salapärastena või segadusse ajavana aga sõbrana on nad hindamatud!


1. Kaljukits saab alati hakkama

Ta on praktilise meelega. See aitab tal leida alati kõige paremaid lahendusi ka kõige keerulisemates tingimustes ilma kellegi abita.


2. Ta on kannatliku meelega

Ta näeb asju üldiselt ja on ettenägelik.  Tal on suured tulevikuplaanid. Tema eesmärgid ei ole lihtsalt unistused vaid konkreetsed plaanid, mille ta viib varem või hiljem ellu tehes selle jaoks rasket tööd. Tal ei ole kahju seejuures ei oma ajast
ega rahast, sageli ohverdab ta sellepärast isegi ka oma eraelu. 
 

3. Ta tunneb inimeste loomust

Ta on hea psühholoog. Ta võib ruttu öelda, millise inimesega tal tegu on. Ta näeb kohe ära, kes on laisk, kes töökas, kellel missugused tulevikuplaanid. Võltside inimeste ja lobamokkadega ta ei hakka tegelema. Ta oskab lugeda inimese silmist seda, mida talle ei öelda. 
 
 


4. Ta on otsekohene ega hakka oma sõnu valima

Tavaliselt ta kontrollib end ja jääb rahulikuks. Aga mõnikord võib ta ägestuda, reageerida üsna tuliselt ja olla järsk. Sellisel puhul ei vali ta oma sõnu ja võib teha tahtmatult teistele haiget.


5. Ta on ambitsioonikas ja tal on suured plaanid

Ta ei ole õhulosside tegija ega suure suuga rääkija. Ta on tegija, mitte lobiseja.  Ta teeb oma tööd ja viib oma eesmärgid ellu. Ta on teotahteline ja ambitsioonikas. Ta ei jää kunagi paigale, vaid liigub alati edasi. 


6. Ta ei murra oma lubadusi

Harva kohtab nii usaldusväärseid inimesi nagu tema. Ta peab oma sõnast ja antud lubadusest kinni ega võta kunagi oma sõna tagasi. Selle tõttu teda usaldataksegi.  Ja hinnatakse kõrgelt.
 
 


7. Ta ei mõista mitte kedagi niisama lihtsalt hukka

Ta pole naiivne, vastupidi. Ta on üsna skeptiline oma loomult. Enne, kui sa hakkad talle midagi rääkima, kontrolli fakte ja mitte üks kord, vaid kümme korda.
 
 
8. Talle ei meeldi oma aega raisata

Ta on hästi organiseeritud, tema päev on juba hommikul kindlalt ette ära jaotatud. Kui tema teele peakski tulema mingi takistus, siis selle tõttu lükkuvad edasi kõik ülejäänud plaanid ja ta tunneb nagu raiskaks ta lihtsalt oma aega. Selline asjaolu mõjub talle üsna ärritavalt.


9. Ta ei talu reetmist

Ta ei andesta ka kergel käel. Tal on väga hea mälu ja ta ei unusta kunagi, kes tema usaldust reetnud on. Tavaliselt jätab ta sellise inimese sinnapaika ja kaotab tema vastu huvi.


10. Tal on kõrged sihid ja ootused

Ta on ise hästi töökas ja täpne. Tema meele järgi on raske olla, sest tal on kõrged ootused nii enda, kui teiste suhtes.


11. Ta on intelligentne ja pädev

Ära alahinda teda, sest ta on hästi tark ja ta on alati oma konkurentidest sammu võrra ees.


12. Tal on targad nõuanded

Ta hindab alati olukorda täpselt ja teab, kuidas probleeme kõige paremini lahendada.
 
 
 
 


13. Läbi kukkudes tõuseb ta alati nagu fööniks ega hakka kunagi end haletsema

Ta ei lase end häirida elus ettetulevatest takistustest. Ta saab alati kõikidest raskustest üle ega hakka ennast ega oma elu haletsema.


14. Ta sulgub endasse, kui asjad halvasti lähevad.

Ta ei talu negatiivset energiat ja sellepärast ta ei lasku enesehaletsusse. Kui tal peaks raske aeg olema, siis sulgub ta endasse ja eelistab olla üksi selle asemel, et abi paluda.


15. Ta on lojaalne

Kaljukits võtab tõsiselt kõike, mida ta ette võtab. Kui ta end kellegagi seob, siis on see pikemas perspektiivis.

Kommentaare ei ole