{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kõige parem on Amburi tähtkujus sündinud sõber!

Sõprus on sama tähtis, kui armastus. Nii nagu elukaaslane, saadab sõber sind eluteel nii heas, kui halvas. Ta on olemas ja toetab sind, kui...

Sõprus on sama tähtis, kui armastus. Nii nagu elukaaslane, saadab sõber sind eluteel nii heas, kui halvas. Ta on olemas ja toetab sind, kui sul teda vaja on. Astroloogid väidavad, et ideaalne sõber on sündinud Amburi tähtkujus. Taon lojaalne, aus, solidaarne - ühesõnaga tal on olemas kõik eeldused selleks, et olla kõige parem sõber.


1. Alati optimistlik

Amburi optimism on kuulus ja nakkav ka teistele. See aitab tal elus kõikidest raskustest üle saada ja jääda alati positiivseks. Selline sõber toetab sind igas olukorras ja paneb sind taasa naeratama, kui sul tuju halb on. Ükskõik, kui suur probleem sul ka pole, ta on alati olemas ja kuulab su ära, tuletades sulle meelde, kui tore inimene sa oled. Ta ei jäta sind. Kui sa ise ära unustad, tuletab tema sulle meelde su unistusi ja eesmärke. Lisaks sellele aitab ta sul neid ellu viia ja lööb käed külge seal, kus vaja. Muuseas juba see, kui ta sinu kõrval on, annab sulle elurõõmu tagasi ka kõige raskematel hetkedel.

2. Ta arvestab alati sinu arvamusega

Amburist sõber on tõeline sõber. Tema nõuandes on alati targad ja ta näitab sulle parimaid võimalikke valikuid. Sama ootab ta sinult, kui tal sinu arvamust peaks vaja minema. Teda huvitab tõesti teiste arvamus ja ta pöördub kindlasti sinu poole, kui ta tahab teada, mida sina ühest või teisest asjast arvad. Ta kuulab ära kõik arvamused enne, kui otsuse langetab. Talle ei meeldi kiirelt vastu võetud otsused. Ta mõtiskleb palju iseenda ja teiste probleemide üle otsides parimaid lahendusi. Kusjuures sa võid talle rahuliku südamega oma saladused usaldada, sest ta ei reeda neid kunagi.

3. Ta on otsekohene aga diplomaat

Kui sul on juba mõni Amburist sõber, siis ilmselt oled sa tähele pannud, et tal on alati parimad kavatsused. Ambur on tulemärk ja mõnikord ta laseb end oma tunnetest kaasa viia, katsudes sul silma avada näiteks aga kui ta on märganud, et ta on sulle haiget teinud, siis ta vabandab. Ta on diplomaat ja teeb kõik, et mitte teistele haiget teha, isegi kui aeg-ajalt on ta liiga otsekohene.

4. Tal on alati palju lõbusaid lugusid, mida jutustada

Ambur naudib elu ja liigub palju. Tal on alati palju lõbusaid seiklusi varuks, millest teistele rääkida. Ta on väga hea suhtleja ja pealekauba võluv ning silmapaistev. Tema koosveedetud aeg on mõnus ja tore.

5. Ta on hea reisikaaslane

Kui sa otsid sellist kaaslast, kes sinuga täna õhtul hakkab kohvreid pakkima, et homme hommikul lihtsalt niisama minna reisile, sest see idee tuli teile korraga pähe, siis Ambur on kõige parem valik. Ta sobib selleks inimeseks kõige paremini. Talle endale meeldib põnev ja aktiivne elu ja tema rõõmus ja positiivne meel muudavad ta heaks reisikaaslaseks.

6. Tal on palju energiat

Ükskõik, mida sa talle välja ka ei paku, ta on alati nõus. Näiteks hommikuni juttu rääkida või viimase hetke reis või siis langevarjuhüpe - ta ei ütle kunagi ära. Tal on alati piisavalt energiat, et kõike teha ja temaga koos veedetud hetked on kõige paremad!


Kommentaare ei ole