{ads}

HIDE

Viimased

latest

Esimesene asi, mida sa neil piltidel näed, võib palju rääkida sinu isiksuse kohta

Psühholoogiatestid koosnevad sageli piltidest, mis aitavad paremini mõista inimese isiksust, baseerudes sellele, mida iga inimene kõi...

Psühholoogiatestid koosnevad sageli piltidest, mis aitavad paremini mõista inimese isiksust, baseerudes sellele, mida iga inimene kõige esimesena pildil näeb.

Mida sina esimesena pildil näed? 

1. 




Kui sa nägid noort naist, siis tõenäoliselt oled sa optimist ja kaldud natuke impulsiivsusele. Sa võid enda kohta ilmselt öelda, et oled õnnelik inimene.

Kui sa nägid aga vana naist, siis on sul ilmselt palju elukogemust. Sul on üsna kriitiline meel ja sul on harjumuseks eluprobleeme vaadata läbi kõikide nurkade.





2. 




Kui sa nägid pealuud esimesena, siis oled sa realist ja kahe jalaga kindlalt maa peal. Sa oled mõistnud, et kõik siin maailmas on kaduv.

Kui sa aga nägid naist, siis oled sa usalduslik ja kaldud elama unistustes. Sa ei vii sageli alustatut lõpule ja sa ei suuda elada liiga reeglipärast elu.






3. 





Kui sa nägid esimesena parti, siis domineerib sinu juures parem ajupoolkera. See tähendab, et sa oled inimlik.

Kui sa aga nägid jänest, siis on sinu juures domineerivam vasak ajupoolkera. Sa oled pigem tehnilise mõttemaailmaga.

Kui sa nägid korraga nii parti kui jänest, siis oled sa loominguline inimene, kellel on suur kujutlusvõime ja kes oskab lugeda ridade vahelt.

80% inimeste juures on just domineerivam vasak ajupoolkera. Vasak ajupoolkera on loogiline, skeptiline ja võimeline lahendama ühte probleemi korraga. Vasaku ajupoolkera jaoks on üks küsimus võrdeline ühe vastusega.

Parem ajupoolkera aga hõlmab enese alla loomingulisuse, kujutlusvõime ja emotsioonid. Parem ajupoolkera funktsioneerib palju võimsamalt, kui vasak. Neil inimestel, kelle juures domineerib parem ajupoolkera, võib olla probleeme teiste inimestega suhtlemisel ja nad võivad tunda end teistest erinevana.

Kui domineerivam on parem ajupoolkera, siis inimesel on kalduvus mõtelda globaalselt ja leida mitmeid erinevaid lahendusi korraga. Samuti on kõik meeled palju tugevamad. Sellistel inimestel on tugevam tundlikkus, kui teistel ja suur empaatiavõim. Nad tunnetavad teiste tundeid lühidalt öeldes.






4. 


Kui sa näed kassi, kes läheb trepist üles, siis ei pööra sa palju tähelepanu detailidele. Ilmselt ei ole sa väga organiseeritud eluviisiga. Sa usud seda, mida sa näed ja sellepärast sa armastadki elu. Vähemalt ei muretse sa homse päeva pärast.

Kui sa nägid kassi, kes trepist alla tuleb, siis oled sa tähelepanelik ja suure intuitsiooniga. Sa pöörad rõhku detailidele ja sa armastad lahendada keerulisi probleeme ootamata, et hea õnn sind seejuures aitaks.

Kommentaare ei ole