{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, mis viitavad sellele, et sa elad koos halva inimesega

See on teada tõde, et armastus teeb pimedaks. Armunud inimene idealiseerib oma kallimat ja laseb end ilusatest sõnadest kaasa viia. J...

See on teada tõde, et armastus teeb pimedaks. Armunud inimene idealiseerib oma kallimat ja laseb end ilusatest sõnadest kaasa viia. Ja kahjuks võib minna nädalaid või lausa aastaid enne, kui inimene ise aru saab, millise suure eksimuse ta on korda saatnud.


Millised on 8 märki, mis viitavad sellele, et sa elad koos halva inimesega.

1. Ta alandab sind pidevalt

Normaalses suhtes pingutavad mõlemad kaaslased selle nimel, et kõigil hea oleks. Rasketel aegadel peaks teine pool suutma välja näidata kaastunnet, oskama toetada ja olema julgustav. Paljudes suhetes aga on alati rohkem kriitikat, solvavaid sõnu ja alandamist.

2. Ta on negatiivne

Negatiivsed mõtted on nakkavad. Mõnedel inimestel on lihtsalt selline iseloom, et nad on koguaeg närvilised või õnnetud, valmis iga hetk plahvatama. Normaalne suhe aga ei peaks tekitama pingeid. Kui sa tunned, et kogu su elu on negatiivseks muutunud, siis on aeg lahkuda.
 
 
 
 


3. Ta tahab sind muuta

Ta teeb sulle kogu aeg etteheiteid ja tahab, et sa muudaksid oma välimust, iseloomu jne. Igal inimesel on omad head ja halvad küljed. Kui inimene sind armastab, siis võtab ta sind sellisena nagu sa oled. Inimene, kes sind armastab, peaks sind julgustama olema iseenda parim versioon ja mitte sulle peale suruma radikaalseid muutusi.

4. Ta ei lase sul elada

Mõned inimesed tahavad teise elu üle kontrolli omada ja annavad mõista, et ohjad on nende käes. Selline inimene võtab vastu otsuseid teie mõlema eest. Ent sina pead elama oma elu ja tundma end vabana.

5. Ta alavääristab sind

Kõik inimesed tahavad kuulda julgustavaid ja positiivseid sõnu. See tõstab nende enesekindlust ja väärtust. Pidevalt toonitamine ja rõhutamine, et sa midagi ei oska ega suuda, ei ole hea.
 
 
 
 
 


6. Tal ei ole sinu jaoks aega

Kui ta veedab rohkem aega töö juures, sõpradega ja sugulastega, kui sinuga, siis peaksid sa tõsiselt järele mõtlema. Kui su kaaslane sinust hoolib, siis peab su kaaslane aeg-ajalt sinu jaoks ka aega leidma.

7. Ta valetab sulle

Valetamine ja reetmine lõhuvad suhet. Kui su kaaslane sulle valetab või annab lubadusi, mida ta ei pea, jutustab kokku mingeid valesid, siis sa ei tohiks teda usaldada. Kui sa teda aga usaldada ei saa, ei jää teie suhe kestma.

8. Ta tuletab pidevalt minevikku meelde, et sulle haiget teha.

Paljud kunagi tehtud vead peaksid jääma minevikuvarju. Pidevalt taha vaatamine ei aita kellelgi edasi minna. Kõik inimesed eksivad. Kui su kaaslane sulle aga pidevalt kõiki su mineviku eksimusi ette heidab ja teeb sulle psühholoogiliselt haiget, on midagi valesti.

Kommentaare ei ole