{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tahad tõsist suhet? Siis ära vaata mehi, kellel on sellised probleemid

Meeste ja poisikeste vahel on suur vahe. Kui sa ei ole enam noor 17-aastane tüdruk ja tahad tõsist suhet ning peret luua, siis ära vaata meh...

Meeste ja poisikeste vahel on suur vahe. Kui sa ei ole enam noor 17-aastane tüdruk ja tahad tõsist suhet ning peret luua, siis ära vaata mehi, kellel on sellised probleemid.


1. Tal puudub kindel töökoht

See peaks sind ettevaatlikuks tegema, ometi teevad paljud naised selle vea, et valivad enese kõrvale mehe, kellel pole tööd. Kui ta ütleb, et teeb juhutööotsi, siis ka see ei muuda midagi. Sest, kord kui ta juba on harjunud, et sina tema eest kõik maksab, ei teki tal äkki soovigi tööle minna.

2. Ta kutsub oma sõpru ikka veel tüüpideks ja kuttideks

Ilmselt pole ta veel teismeliseeast välja saanud ja see on ta elu märkinud. Sa ei taha ju olla mehega, kes leiab, et kõige ilusamad aastad tema elus olid siis, kui ta oli teismeline.

3. Tal ei ole ainustki raamatut

Kui inimesel ei ole kodus mitte ühtegi raamatut, on selle midagi väga kummalist. Aga leidub selliseid. Ainult, et nad ei oska suurt millestki rääkida.

4. Ta on raskustes kunstnik

On siis tegemist muusiku, kunstniku või fotograafiga, kellel on rasked ajad käes. Loomulikult võib juhtuda, et tal on mõni teine tööots kõrval, mis teda suuremast hädast välja aitab ja raskused tähendavad ainult seda, et hetkel ta veel lavastaar ei ole.

5. Ta on homofoob, rassist ja talle meeldivad seksistlikud naljad.

Sinu elus ei ole kohta vihale, teadmatusele ja tolerantsuse puudumisele!

6. Ta elab oma vanemate juures

Tänapäeval on põhjuseid palju, miks inimesed kolivad tagasi oma vanemate juurde. Aga samas on issi ja emme juures elamine ka mugav. Kui mees kord juba harjunud on sellega, et emme peseb pesu, tuleb autoga talle järgi ja teeb söögi valmis, siis ilmselt ta eriti sealt ära kolida ei taha enam.

7. Tal on sõltuvusprobleemid

Mitte keegi ei taha elada sellist elu, mida pakub elu alkohooliku või narkomaani kõrval. Aeg-ajalt joomine ei ole alkoholism ja ei tee inimesest joodikut. Kui aga tegemist on sõltuvusega, on asjad teised.

8. Ta ei tea, mida ta tahab teha oma elus

Paljud inimesed on ebakindlad oma tuleviku suhtes. Aga kui täiskasvanud mees ei tea, mida ta tegema hakkab kunagi hiljem, on midagi valesti. Kui mees ei tea, mida ta teha tahaks, on see näide, et ta ei taha suureks saada.

9. Ta räägib sinu perest ja sõpradest halvasti

Sina ja ainult sina võid rääkida halvasti oma perest ja sõpradest. Me kõik räägime jutte oma liiga uudishimulikust tädist, probleemidest õe või vennaga või siis sõbrast, kes su saladusi hoida ei oska. Aga sellepärast, et sa neist hoolid ja sul on selleks õigus. Kui aga mõni mees, kellel pole selleks mingit õigust julgeb rääkida halvasti neist, kes on sulle kallid, siis saada ta kohvreid pakkima.

10. Ta on seelikukütt

Isegi, kui selle kohta puuduvad teaduslikud tõestused ja ei saa kindlaks teha, et seelikukütt jääb kogu eluks seelikukütiks, on see siiski põhjus, miks ta võib sind petta. Ja seda sa ju ei taha, ega ju? Ära anna talle võimalust sind petta.

11. Ta on armukade

Alguses võib armukadedus olla isegi tore - oh, ta armastab mind nii palju, et piisab, kui keegi mulle naeratab, kui ta juba vihastab! - siis üsna ruttu see sulle enam nii tore ei tundu. Selline mees võib kaotada enda tegude üle kontrolli ja muutuda vägivaldseks. Ja isegi, kui ta ei ole vägivaldne, kas sa tahad iga kord vastata tervele ankeedile, kui sa koju saabud ja kõike seda sellepärast, et ta ei usalda sind.

12 Ta ei oska enda eest hoolitseda

Kui ta ei oska endale süüa teha, kui ta ei vaheta kunagi voodilinu, kui ta ei pese iga päev hambaid ja elab täielikus segaduses, siis ei ole ta sinu jaoks. Ta vajab endale naist, kes teeb tema eest kõik ära ja kes on talle ema ja toatüdruku eest.

13. Ta alandab sind

Kui ta kritiseerib su välimust, kui ta ei toeta sind su töös, kui ta sind häbistab ja alandab, siis ei peaks sa temaga jääma. Sa vajad endale enesekindlat meest, kes ei alanda sind selleks, et end paremini tunda. Sa vajad meest, kes käib sinu kõrval ja ei pane sind käima enese järel.

Kommentaare ei ole