{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sul on vedanud, kui su parim sõbranna on Amburi tähtkujust

Kõikides tähemärkides on omad head ja halvad küljed, samuti on ka Amburitega. Aga parima sõbrana on raske temast parimat tahta. Ta on n...

Kõikides tähemärkides on omad head ja halvad küljed, samuti on ka Amburitega. Aga parima sõbrana on raske temast parimat tahta.

Ta on nii optimistlik ja positiivne, alati on tal midagi head öelda ja kes oskab sind paremini naerma ajada, kui mitte tema?

Ta on hea suhtleja, saab kõigiga, kellega tahab hästi läbi. Tal on väga hea huumorimeel. Kui sulle meeldib naerda, siis parimat kaaslast temast sa ei leia.

Ta on alati optimistlik. Ta motiveerib sind igal üritusel osa võtma ja võitma.

Ta kohaneb igal pool. Nii töö juures, kui eraelus kohaneb ta ruttu uute inimeste ja olukordadega.

Ta on ambitsioonikas. Ambur on otsustanud tähtede sekka jõuda ja teeb kõik selleks. Ta on elav eeskuju kõigile, kes midagi saavutada tahavad.




Ta suudab teha mitut asja korraga. Lühikese ajaga võib ta korda saata ja lahendada mitu erinevat probleemi. Näiteks juukseid soengusse panna samal ajal võileiba süües ja ümisedes oma lemmiklaulu. Tema juures ei ole mitte midagi tavalist. Ta on ebatavaline.

Talle meeldib reisida. Kui sa otsid reisikaaslast, siis temast paremat sa ei leia. Tema kõrval naudid sa iga sekundit oma reisist. Lae ennast enne energiat täis, muidu sa ei jaksa tema kõrval tempot pidada.




Ta tunneb vabaduse hinda. Ta vajab palju vaba aega ja iseseisvust.

Ta äratab sind paremini, kui tassike kohvi. Ta suudab motiveerida tervet meeskonda oma ülevoolava energiaga.

Ta on väga tark. Muide ta ise ei usu, et ta nii tark on ja januneb uute teadmiste järgi.

Hoolimata oma hullust vaimust ei ole ta pea pilvedes.

Ta võib küll rumalusi teha aga ta oskab vahet teha heal ja halval. 

Kommentaare ei ole