{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kuidas iga mees armastust väljendab vastavalt oma tähtkujule

Vastavalt oma isiksusele on kõikidel inimestel oma nägemus armastusest ja sellest, mida ta sellelt ootab. Astroloogia järgi on igal sodiaa...

Vastavalt oma isiksusele on kõikidel inimestel oma nägemus armastusest ja sellest, mida ta sellelt ootab. Astroloogia järgi on igal sodiaagimärgil oma viis, kuidas oma tundeid välja näidata.



JÄÄRA tähtkujus sündinud mees


Sa näed kohe, et ta sind armastab, sest ta ei katsugi oma tundeid varjata. Ta armastab tegusid ja hakkab sind kätel kandma. Sul ei ole temaga millestki puudus, ta paneb sind tundma nagu oleksid sa printsess. Ja ta tahab, et kogu maailm teaks, et sa tema oma oled.

SÕNNI tähtkujus sündinud mees

Kui sa tahad tõsist suhet ja unistad pere loomisest, siis Sõnni tähtkujus sündinud mees on kõige parem valik. Lisaks sellele on ta romantiline, naudib elu, head toitu, armastab mugavust ja muusikat kuulata. Ja võta arvesse, et ta on parajalt armukade. Samas on ta aga väga truu mees, kui truudus sinu jaoks oluline kriteerium on. Ta külvab sind kingitustega üle, lisaks kindlustab sulle hea elu.




KAKSIKUTE tähtkujus sündinud mees

Ta on väga hea suhtleja, kelle kõrval sul igav juba ei hakka. Talle meeldib flirtida ja võluda oma pilgu ja naeratusega. Tema on see, kes oskab sind naerma ajada igas olukorras. Kui ta sinust oma perele ja sõpradele räägib, siis on ta sinusse armunud. Ja kui ta on sinusse armunud, teeb ta kõik, et olla niipalju kui võimalik sinuga koos.

VÄHI tähtkujus sündinud mees

Ta on selline tore, mõnus ja hea mees. Mõnikord ei suuda oma tundeid kontrollida, empaatiline, äärmuslik. Kord vihastab, siis on heas tujus. Ei näita alati oma tõelisi tundeid välja. Kui ta aga sind armastab, siis hoolitseb ta sinu eest paremini, kui keegi teine. Ta on väga romantiline mees, kes oskab oma naise eest hoolt kanda.

LÕVI tähtkujus sündinud mees

Ta on sodiaagikuningas ja ideaalne kaaslane tänapäeva naisele. Ta armastab elu ja armastust. Kui sa teda imetled, kui sul on aega teda ära kuulata, kui sa oled tema vastu piisavalt tähelepanelik, siis tasub ta sulle su vaeva eest heldelt. Ta teeb sulle kalleid kingitusi, ta oskab olla romantiline ja omakorda sinu vastu tähelepanelik.  




NEITSI tähtkujus sündinud mees

Ta on väga hea mees. Ta on tõsise ellusuhtumisega, diskreetne ja aus. Aga ta ei näita oma tundeid välja, sellepärast tuleb sul natuke vaeva näha ja olla kannatlik, kui sa tahad teada, mida ta tegelikult sinu vastu tunneb.

KAALUDE tähtkujus sündinud mees

Ta vajab endale vabameelset ja iseseisvat naist, kes teda täiendab. Kui ta sind armastab, siis naerab ta palju.

SKORPIONI tähtkujus sündinud mees

Ta on tõeline alfa-mees suure A-tähega, kes vajab südamesõpra. Kui sa oled tema muusa, tema inspiratsiooniallikas, siis ei hakka ta oma tundeid varjama. Oma armastust väljendab ta suures osas voodilinade vahel.




AMBURI tähtkujus sündinud mees


Ära unusta, et ta on seikleja ja vajab enda kõrvale kes jagab tema maailmavaadet. Ta on palju näinud ja palju teinud, tema kõrval sul igav ei hakka. Ta armastab elu ja kui sa oled tema südamedaam, siis tuletab ta sulle seda koguaeg meelde.

KALJUKITSE tähtkujus sündinud mees

Tema elus on töö kõige tähtsamal kohal alati. Tema enesekontroll on märkimisväärne ja analüüsivõime väga suur. Ta ei oska oma tundeid eriti välja näidata ja ootab, kuni ta kaaslane ise sellest aru on saanud.

VEEVALAJA tähtkujus sündinud mees

Oma südant kingib ta ainult naisele, keda ta austab ja tõesti armastab. Alguses võib ta tunduda natuke eemalolev aga kui ta tõesti armunud on, siis hakkab ta seda välja näitama. Vähehaaval hakkab ta reserveeritud olek pisitasa taanduma asendudes mehega, kes ei karda olla hooliv ja armastav.

KALADE tähtkujus sündinud mees

Romantilised õhtud, küünlavalgus, jalutuskäigud kuuvalgel - ta kasutab kõiki võimalusi, et oma kallimale näidata seda, kui uhke ta tema üle on. 

Kommentaare ei ole