{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 sodiaagimärki, kes jäävad alati nooruslikeks ja ilusateks

Igavese nooruse otsingud pole kuskile kadunud. Kosmeetikatööstused, naisteajakirjad ja lõpmatud reklaamid räägivad kõik nooruseliksiiridest...

Igavese nooruse otsingud pole kuskile kadunud. Kosmeetikatööstused, naisteajakirjad ja lõpmatud reklaamid räägivad kõik nooruseliksiiridest, mis aitavad vanadust võita. Kõikide sodiaagimärkide seas on viis õnnelikku tähemärki, kellel pole vaja pingutada, nad säilitavad kaua oma ilu ja nooruslikkuse.



Ei ole midagi subjektiivsemat, kui ilu. Olenevalt kultuurist ja ajastust muutuvad iluideaalid inspireerides sugupõlvi.

Millised on need viis õnnelikku sodiaagimärki, keda loodus eriti hellitab ilu ja noorusega?

KAKSIKUD


Kes ei tunne Kaksikute piiramatut elurõõmu ja entusiasmi? Nad ei jää kunagi niisama istuma, neil on alati midagi teha ja kellegagi rääkida. Nende särav vaim ja rõõm on nakkavad ka teistele. Ja see võimaldab neil jääda nooruslikeks ja kõrges vanuses nii seest- kui väljastpoolt. Kaksikud on ilusad, see pole kellelegi saladus. Tundub nagu oleksid nemad need, kes tunnevad igavese nooruse saladust. Äkki ühel päeval avaldavad nad selle ka teistele?



KALJUKITS

Oma lapsepõlve ajal olid nad pigem inetud pardipojad. Aga aeg ja aastad tegid oma töö, juba varases nooruses sai pardipojast ilus luik, kes kedagi ükskõikseks ei jätnud. Neis on midagi salapärast, magneetilist. Ometi on Kaljukitsed viimased, kes oma välimusele palju tähelepanu pööravad. Loodus on neid lihtsalt hellitanud rohkem, kui teisi. Nad ise pööravad palju rohkem oma sisemisele heaolule ja hingerahule. Ja see muretus tuleviku ja aastate ees ongi see, mis takistab neil vananeda ja hoiab neid igapäevaste murede eest. Sest hingerahu on näha näost, mis hoiab oma ilu ja nooruslikkuse alles kaua.

NEITSI

Neitsi tähtkujus sündinud naised jäävad alati graatsilisteks ja naiselikeks hoolimata vanusest ja aastatest. Tõenäoliselt tuleb see sellest, et nad on loomulikud igas olukorrast. Nad keskenduvad oma tervisele ja rahule. Õnn on aga nakkav, seda saavad tunda kõik, kes Neitsiga läbi käivad. Neitsi oskab alal hoida oma sisemist rõõmu ja seda on näha tema näos ja hoiakus.




LÕVI

Lõvid on väga märkimisväärsed ja paistavad alati teiste seas silma. Nende kõnnak, kaasasündinud graatsia, oskus olla, naiselikkus ja muidugi loomulik ilu muudavad neid erakordseteks. Mitte keegi ei suuda neile vastu panna. Nad tahavad meeldida ja meeldida kõigile kasutades selleks loomuliku vahendina oma ilu, mis ei kao ka aastatega ja muutub ainult stiilsemaks.

KAALUD

Selles tähtkujus sündinud naised on tõelised esteedid, kes veedavad kogu oma elu ümbritsedes end iluga ja see peegeldub neis. Neid elustab elegants ja harmoonia, nende ilu äratab paratamatult imetlust. Ja nende pingutused kannavad vilja, sest Kaalude ilu peab ajahambale vastu. Nad vananevad graatsiliselt.

Oskus vananeda - see on kõigile võimalik.

Ole aktiivne niipalju, kui võimalik. Sisemist rahulolu on näha ka väljastpoolt. Ära unusta naiselik naine on graatsiline. Hoolitse enda eest. Söö tasakaalukalt ja tervislikult. Leia endale tegevusi, mis sind köidavad. Armasta elu. 




Kommentaare ei ole