{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 tähemärki, kes ei andesta kunagi

Kes meist ei ole saanud haiget kellegi tegude või sõnade pärast? Kindlasti oled ka sina saanud haiget, tundnud solvumist ja viha...

Kes meist ei ole saanud haiget kellegi tegude või sõnade pärast? Kindlasti oled ka sina saanud haiget, tundnud solvumist ja viha ning soovi maksta kätte sellele inimesele, kes sulle haiget tegi.


Palju räägitakse sellest, et tuleb andestada aga kõik ei suuda seda. Andestamise oskus sõltub inimese iseloomust. Kui inimene ei andesta, kannab ta oma koormat kogu elu, andestamine aga aitab väljuda selle inimese kontrolli alt, kes oli valu põhjustajaks.

Andestamine ei tähenda sugugi, et sa pead unustama või vabandama, samuti ei tähenda see seda, et sa pead selle inimesega ära leppima, kes sulle haiget tegi. Andestamine lihtsalt aitab sulle tagasi anda rahu, mida sa vajad selleks, et oma eluga edasi minna.

Uuringud on ka näidanud, et oskus andestada on hea tervisele. Stress ja depressioon toovad enesega kaasa väsimust, positiivne elu aga toob juurde energiat ja elurõõmu. Tahtejõud ja otsusekindlus on need, mis aitavad sihile viia.






Astroloogia järgi on 4 tähemärki, kes ei andesta aga kunagi



LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Nii professionaalses plaanis, kui eraelus on kõige tähtsamal kohas sinu uhkus. Kui keegi sulle on haiget teinud, siis ei andesta sa kunagi. Sa kriipsutad selle inimese oma elust maha ja ei suhtle temaga enam. Või kui sa just pead ja oled selleks sunnitud, siis läheb tükk aega, enne kui sa suudad temaga taas normaalselt suhelda. Aga sa ei andesta. Ega unusta.



NEITSI ( 23. august - 22. september)

Sa toetad palju teisi ja oled alati olemas, kui kellelgi sind vaja on. Sellepärast tunned sa end eriti halvasti, kui keegi sulle peaks haiget tegema. Ja sa ei saa aru, kuidas võib üldse sellist tegu andestada ja veelgi vähem unustada. Kui midagi sellist peaks juhtuma, siis sinu jaoks kahte võimalust ei ole. Sa unustad nii inimese, kui teie läbikäimise.







SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Ilmselt kõikidest astroloogilistest tähemärkidest oled just sina kõige pikema vihaga. Oma loomust oled sa pigem pessimist ja sa ei saa sinna ise ka midagi parata aga sa armastad end ümbritseda negatiivse energiaga. Sulle meeldib ju teada seda, mis teiste juures korrast ära on? Kui keegi aga sulle peaks halba tegema, siis sinu jaoks on see kirss tordil. Ja sa ei unusta. Isegi aeg ja aset leidnud muutused ei pane sind meelt muutma. Sa lihtsalt ei oska unustada.



SÕNN ( 20. aprill - 20. mai)

Sa oled hea, lojaalne, lahke aga ainult siis, kui sind austatakse. Sa võid andestada palju aga ka sinul on piirid. Kui keegi sulle on haiget teinud ja sind reetnud, siis ei anna sa kahte võimalust. Usaldus on sinu jaoks kõige tähtsam ja see, kes kord on reetnud, ei vääri andestamist ja peab su elust kaduma igaveseks. 

Kommentaare ei ole