{ads}

HIDE

Viimased

latest

Egiptuse horoskoop: vaata, milline on sinu sodiaagimärk!

Iidsel Egiptusel oli oma astroloogiline tsükkel, mis oli täiesti erinev meie omast. Sodiaagimärke on 12, neist  11 sümboliseeriv...

Iidsel Egiptusel oli oma astroloogiline tsükkel, mis oli täiesti erinev meie omast. Sodiaagimärke on 12, neist  11 sümboliseerivad egiptuse jumalaid, esimene  aga sümboliseerib elu ja külluse allikat Niilust.



NIILUS: (1. - 7. jaanuar, 19. - 28. juuni, 1. - 7. september, 18. - 26. november)

Niilus on ainuke egiptuse sodiaagimärk, mis ei sümboliseeri mõnda jumalat. Sellest hoolimata on ta sama tähtis, sest egiptlaste jaoks on Niilus elu allikaks.

Nii nagu Niiluse jõgi, kannavad selle sodiaagimärgi all sündinud inimesed hoolt teiste eest ja annavad rohkem, kui võtavad. Nad on tähelepanelikud, avatud maailmavaatega ja eelistavad rahu tülile. Nende ainus puudus seisneb selles, et nad lasevad oma tunnetel end tihti kaasa viia ja unustavad oma tõelise eesmärgi.

AMON-RA :( 8. - 21. jaanuar, 1. - 11. veebruar)

Amon-Ra on üks tähtsamatest Egiptuse jumalatest, kes valitseb aja, loomise ja universumi üle.

Selle märgi all sündinud inimesed on väga head juhid. Neil ei ole puudu otsusekindlusest, optimismist ja inimlikkusest. Nad oskavad suurepäraselt võtta vastu otsuseid nii iseenda, kui teiste jaoks. Ent ka neil on puudusi ja selleks on nende ego, mis ei ole eelarvamusteta.

MUT : (22. - 31. jaanuar, 8. - 22. september)

Mut on jumalik ema, kes kaitseb neid, keda ta armastab. Tema jõud ja energia tulevad veest.

Selle märgi all sündinud inimesed on väga head lapsevanemad, suurepärased sõbrad ja inspireerivad juhid. Nendest saavad väga head õpetajad või meditsiini töötajad. Nende ainuke puudus seisneb selles, et nad solvuvad väga ruttu ja võtavad kõike tihti isiklikuna.



GEB: (12.- 29. veebruar, 20. - 31. august)

Geb on maajumal, kellel on tugev side maa ja taeva vahel. Tänu sellele on selle märgi all sündinud inimesed palju tundlikumad kõikide astroloogiliste sündmuste pärast.

Selle märgi all sündinud on väga kaastundlikud. Sellepärast peavad nad ette vaatama, et teised nende headust ära ei kasutaks.

OSIRIS: (1. - 10. märts, 27. november - 18. detsember)

Osiris on egiptuse allmaajumal, kes sümboliseerib uuestisündi. Selle märgi all sündinud inimestel on tihti kaks erinevat isiksust. Nad on samas tugeva iseloomuga ja väga heade juhiomadustega, teisest küljest tundlikud ja emotsionaalsed.

Nende peamine puudus seisneb nende oskamatuses rahulikuks jääda vajaduse korral, nad ärrituvad liiga ruttu

ISIS: (11. - 31. märts, 18. - 29. oktoober, 19. - 31. detsember)

Isis on Maajumala Gebi ja taevajumalanna Nout'i tütar. See kooslus tagab talle imelised võimed.

Selle märgi all sündinud inimestel on palju energiat, neil on hea huumorimeel ja nad on oma loomult lihtsad ja tavalised inimesed. Nad on heasoovlikud teiste vastu ja oskavad oma tundeid välja näidata.

THOTH: (1. - 19. aprill, 8. - 17. november)

Thoth on Egiptuse tarkuse- , suhtlemise ja teadmistejumal. Selle märgi all sündinud inimesed kasutavad suhtlemist hästi palju igapäevases elus ja see on nende trump edu saavutamiseks.

Nad on väga head probleemide lahendamisel ja uute ideede leidmiste juures, nad on truud ja head sõbrad.




HORUS: (20. aprill - 7. mai, 12. - 19. august)

Egiptuse jumal Horus kaitses vaaraod ja liitis maad. Ta on julge, karismaatiline ja väga mõjuvõimas suurte muutuste tegemiseks.

Selle märgi all sündinud inimesed on head, rahumeelsed ja töökad. Ent nad võivad olla liiga kangekaelsed ja jonnakad, samuti iseloomustab neid armukadedus. Nad vajavad turva- ja kindlustunnet, et olla õnnelik.

ANUBIS: ( 8. - 27. mai, 29. juuni - 13. juuli)

Anubis on surnute maja valvaja. Selle märgi all sündinud inimesed soovivad tihti olla üksi ja on introvertsed.

Üldiselt on nad rahulikud ent kellegagi koos elades väga emotsionaalsed ja tundeküllased.

SETH: ( 28. mai - 2. oktoober)

Seth on kaosejumal, sümboliseerides muutusi ja metamorfoosi. Selle märgi all sündinud on perfektsionistid.

Nad vajavad palju vabadust ja kardavad üksluist ja monotoonset rutiini.

BASTET: ( 14. - 28. juuli, 23. - 27. september, 3. - 17. oktoober)

Bastet on kassjumalanna, kes kaitseb naisi. Selle märgi all sündinud teevad kõik, et vältida konflikte ja taastada harmooniat.

Lisaks sellele on nad varustatud suure vaimse ja füüsilise jõuga, mis võimaldab neil lakkamatult teisi aidata. Ent nad ei tohiks unustada iseennast ja oma isiklikke vajadusi seejuures.




SEHMET ( 29. juuli - 11. august, 30. oktoober - 7. november)

Sodiaagi viimane märk on jumalanna, kelle nimi tähendab "vägevat". Selle märgi all sündinud inimestel on kaks isiksust. Üks on avatud maailmavaatega, teine jälle paindumatu ja perfektsionist. Nad on väga head juhid, kelle peas jääb unistuste jaoks vähe ruumi.

Nad peaksid ettevaatlikud olema ja mitte laskma egol oma elu juhtida, sest see võib hävitavalt mõjuda.





Kommentaare ei ole