{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, mis teeb paksuks?

Kas sa tead, mis sind paksuks on teinud? Mitte liiga rasvane toit ega vähene liikumine. Sinu ülekilod on tulnud masendusest, hirmust ...

Kas sa tead, mis sind paksuks on teinud? Mitte liiga rasvane toit ega vähene liikumine.


Sinu ülekilod on tulnud masendusest, hirmust üksinduse ees, armastuse puudusest, alaväärsustundest, sinu liiga heast südamest - kõike seda üritad sa välja elada alateadvuslikult söömise näol ja see väljendub halbade toitumisharjumustena.

Ära unusta, et halvad asjad, mis sinuga juhtunud on, ei pea sinuga kogu elu kaasas käima. Nad andsid sulle õppetunni ja lase neil nüüd minna. Kahjuks aga oled sa juba haiget saanud ja iga kord, kui valu hingepõhjas endast tunda annab, sa sööd, uskudes, et see aitab sul kurbusest üle saada. Sa usud, et kui sa ei saa kurbusest muul moel võitu, siis võid sa ta ära süüa. Sa arvad, et kui sa ei saa ärritusest üle, siis võid sa ta alla neelata.

Su üleliigsed kilod kaovad, kui sa lased oma sisemise lapse, kes ikka veel sinu täiskasvanu kehas elab, kui sa lased sellel lapsel kasvada ja lubad talle olla tugev ja teda kaitsta. Kui ta aru saab, et hirm on ja jääb minevikku ja edaspidi on kõik korras.

Üleliigsed kilod on tulemus, mis väljendub füüsilisel kujul, see on sinu alateadvuslik vajadus hoida teistest eemale, sinu nähtamatu kaitse, sein, mille sa ise oled ehitanud.

Sinu üleliigsete kilode seina igal kivil on oma nimi: häbi, viha, masendus, ebaõiglus, süütunne, pettumused, lahkumine, väsimus, stress, alaväärsustunne.

Kui see koorem kaob su hingelt, kaovad ka kilod sinu kehalt.

Kommentaare ei ole