{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 kõige hullema iseloomuga tähemärki

Inimestel, kes on sündinud nende neljas tähtkujus, on üldiselt tugev  ja raske iseloom. AMBUR : Rahuneme natuke maha, eks?  Muidugi on kõik ...

Inimestel, kes on sündinud nende neljas tähtkujus, on üldiselt tugev  ja raske iseloom.

AMBUR : Rahuneme natuke maha, eks? 

Muidugi on kõik nõus sellega, et Amburid on kõige meeldivamad inimesed, kes ei tee liiga kärbselegi. Aga tegelikult kuidas lood on? Me ei hakka väitma, et nad on silmakirjalikud, aga kui sa kogemata peaksid Amburile haiget tegema, siis on sul raske tema vihahoogu kontrolli all hoida, sest ta on sellisel puhul nagu tornaado ja ta ütleb sulle otse näkku kõik, mis ta sinust arvab. Ta rahuneb ruttu maha ka ja kui ta on eksinud, siis ta ka vabandab.

SKORPION: Väldi salvamist!

Skorpion tunneb kunsti, kuidas tüli üles puhuda sama hästi, kui mõni sõjakindral. Ta ei pea isegi häält selleks tõstma. Ta on passiivselt agressiivne, vaikne vaenlane... Sa võid seda märgata näiteks wc-paberirullist, mis korraga ära kaob, internetiühendusest, mis katkeb, salvavatest märkustest enda aadressil. Ta kasutab kõiki vahendeid. Skorpion peab pikka viha ja salvestab ajapikku kõik su väiksemadki eksimused selleks, et õigel hetkel neid sinu vastu kasutada. Ole ettevaatlik.

VÄHK: Ettevaatust! 

Teda peab õrnalt kohtlema. Ta on väga tundlik ja emotsionaalne, ära ütle ükskõik mida tema juuresolekul, kui sa just ei taha, et lagi sulle pähe kukuks. Kuidas ka ei ole, nagunii ei näe sa kunagi ette, kui taldrik lendama hakkab või kust järgmine löök tuleb. Kõik on väga rahulik ja ilus, kuni sa julged öelda ühe täiesti süütu lause ja tema näeb selles ainult tuld. Ole igal sammul ettevaatlik.

JÄÄR: Ära unusta sarvi!

Jääras on sama palju impulsiivsust, kui ambitsiooni. Uskuge, ta ei hakka naljalt sinuga tüli norima, tal on sama palju energiat, kui tsunaamil ja ta peab selle endast välja saama. Jäär on kõvad töötegija, ta võib terve öö uue projekti kallal töötada ja sellepärast on ta päeval väsinud ja ärritunud. Sellepärast tuleb olla ettevaatlik Jääraga suheldes ja parem on jätta suur vahemaa sinu ja tema vahele. Las ta tuleb ise sinu juurde.


Kommentaare ei ole