{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline on kõige parema ja kõige halvema iseloomuga tähemärk - edetabel.

Inimloomus on keeruline, igas inimeses on midagi head ja halba. Inimese head küljed on oskus tunda teistele inimestele kaasa ja heatahtlik...

Inimloomus on keeruline, igas inimeses on midagi head ja halba. Inimese head küljed on oskus tunda teistele inimestele kaasa ja heatahtlikkus. Halbadest külgedest aga tuleb ära mainida egoismi, liigset enesekesksust, emotsioonide puudust ja manipuleerimist. Astroloogia järgi on igas tähemärgis midagi head ja halba. Milline on aga edetabel kõige parema iseloomuga tähemärgist kuni kõige halvemani?

1. VEEVALAJA


Veevalajat peetakse üldiselt kõige parema iseloomuga tähemärgiks. Temas on mingi jõud, mis tõmbab teisi tema poole, ta teeb kõik, et vältida konflikte ja luua enda ümber rahu. Tihti kasutatakse kahjuks teda aga tema liigse headuse pärast ära.

2. NEITSI

Neitsi ei näita tihti oma tundeid välja ent ta jääb heatahtlikuks ja on alati valmis teisi aitama vajadus korral. Aga kindlasti mitte ei lase ta oma headust ära kasutada ega luba end naiivseks pidada.




3. KAALUD


Kaalud on sündinud diplomaadid ja tuntud oma viisakuse poolest. Ta kohaneb kõikide olukordadega ja temal on kõige rohkem sõpru, sest tal on lihtsalt nii hea iseloom ja ta mõistab teisi inimesi.

4. AMBUR

Ambur on avatud meelega ja tahab elu täiel rinnal nautida. Tal ei ole aega tülitsemiseks. Ent ta on vajadusel otsekohene ja ütleb otse välja seda, mida ta mõtleb.

5. SÕNN


Sõnni peetakse üheks horoskoobi parema iseloomuga tähemärgiks. Ta on mõistev, hea, armastusväärne aga kahjuks tahab alati, et viimane sõna temale jääks ja on liiga kangekaelne. Parem on mitte teda vihale ajada, sest ta ärritub kergesti.




6. JÄÄR

Jäär on mõnusa iseloomuga ja hea oma südames ent ta teeb tihti asju impulsiivselt ja mõtlemata. Töö juures toob selline tormamine ja energiavool ainult kasu, teistele inimestele võib see aga haiget teha. Ta n otsekohene ja tema sõnad teevad tihti haiget, see pole tema eesmärk, süüdi on tema otsekohesus ja siirus.

7. LÕVI

Lõvil on palju häid omadusi, ta on lojaalne ja hea aga tihti liiga enesekeskne, talle meeldib silma paista, ta tahab olla parim ja anda endast parima ja ootab teiste tänu. Kui ta aga ei saa seda, mida ootab, võib ta muutuda kurjaks.

8. KAKSIKUD


Kaksik on romantiline ja valmis tegema oma lähedaste jaoks kõik. Ent tal on ka teine pale ja ta ei kõhkle seda kasutamast vajaduse korral. Konkurentsi korral ei kõhkle ta oma halba iseloomu välja näitamas ja võib teha palju haiget.





9. KALJUKITS

Kaljukits on arukas, vastutustundlik, metoodiline ja ambitsioonikas, muuseas ta ei talu neid, kellel samad jooned puuduvad. Kui sina peaksid olema osa neist, siis võib ta oma põlgust avalikult välja näidata.

10. KALAD

Kalad on tundlikud ja unistajad. Kui ta aga tunneb, et keegi teda ründab, ei kõhkle ta end kaitsmastja teeb seda vahendeid valimata. Tihti on see enesekindluse puudus, mille pärast ta on teiste vastu ebaõiglane.

11. VÄHK

Vähk on küll hea iseloomuga aga ta ei lase end ära kasutada. Kättemaks ei ole temale võõras ja kui keegi talle haiget teeb, ei unusta ta seda iialgi.

12. SKORPION

Skorpion on valmis kõigeks nende heaks, keda ta hoiab aga kui ta vihastab, võib ta halb ja kardetav iseloom välja tulla. Ta on väga nõudlik teiste suhtes ja paindumatu loomusega. Oma sarkastiliste lausetega teeb ta palju haiget teistele. Vajadusel halastamatu.

Kommentaare ei ole