{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas panna mees enda järgi igatsema?

1. Jäta mõni enda asi tema juurde. Näiteks mõni käevõru või midagi muud, mis sulle kuulub ja mis talle sind meelde tuletab. Ainult selle ese...


1. Jäta mõni enda asi tema juurde.

Näiteks mõni käevõru või midagi muud, mis sulle kuulub ja mis talle sind meelde tuletab. Ainult selle eseme nägemine tuletab talle meelde kõiki teie koosveedetud hetki ja see ainult tõstab temas soovi sind uuesti näha.

2. Ära ole liiga pealetükkiv ja jäta talle hingamisruumi.

Sageli juhtub, et need paarid, kes koguaeg koos on, unustavad mingil hetkel ära miks nad teineteist armastavad. Harjumus tekitab rutiini ja ühel heal hetkel kaob kirg ja asemele tuleb tüdimus. Seega liiga tihti koos olemine ei jäta teisele inimesele hingamisruumi ja ta ei saagi sinu järgi igatsema hakata. Võta aega iseenda jaoks ja jäta oma kaaslasele hingamisruumi.

3. Ära ole tema jaoks alati olemas.

Ära torma telefoni haarama niipea, kui ta sulle helistab. Las ta muretseb natuke, kui ta näeb, et sa kohe ei vasta. See paneb teda aru saama, kui tähtis sa tema jaoks oled.

4. Ära torma.

Liigne tormamine ei aita midagi, iga asi tuleb õigel ajal. Liigne kiirustamine rikub sageli kõik ära.

5. Vali oma lõhnaõli.

Sinu parfüümi ta juba ei unusta, see on midagi, mis talle sind meenutab, sellepärast on oluline hoolega valida oma lõhnaõli, mis sind talle meelde tuletab. Tänu sellele lõhnale tuletad sa talle end meelde ka siis, kui sind tema kõrval ei ole ja see paneb teda sinu järgi veelgi rohkem igatsema.

6. Hoia salapära.

See ei tekita mehes mingit huvi, kui naine juba esimesel õhtul kõik endast räägib ja kõik salapära seega kaob, mis oleks võinud tema kaaslases huvi tekitada. Meestel on jahiinstinkt ja nad tormavad tihti peale seda uute võitude järele teistel karjamaadel.

7. Õpi lõbutsema ka ilma temata.

Et mees sinu järele igatseda võiks, peab ta aru saama, et sinu elu ilma temata seisma ei jää ja et sa oskad ka ilma temata lõbutseda. Muidu mõtleb ta, et su elu ainult ümber tema keerleb.

8. Tekita delikaatselt temas armukadedust.

Kasuta peeneid nippe ja näita välja, nagu huvituksid ka teised mehed sinust. Tema võistleja loomus tungib kohe esile ja ta tahab kohe näidata, et sa ainult tema oled.

9. Hoolitse enda ja oma välimuse eest.

Isegi, kui te juba ametlikult koos olete ja mõnda aega koos elanud, ei tähenda see nagu sa võiksid end hooletusse jätta.

10. Anna talle mõista, et su aeg on väärtuslik.

Näita talle selgelt välja, et sa ei ole alati olemas, kui ta sindnäha tahab. See ei tähenda sugugi nagu peaksid sa kõik ta pakkumised tagasi lükkama. Hoia lihtsalt tasakaalu ja tee nii, et ta õpiks hindama vääriliselt iga hetke, mis ta sinu kõrval veedab.

Kommentaare ei ole