{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kõige intelligentsemad tähemärgid!

Intelligents on alati kasulik ükskõik milline pole ka olukord. On siis tegemist praktilise, analüütilise või emotsionaalse intellektiga...

Intelligents on alati kasulik ükskõik milline pole ka olukord. On siis tegemist praktilise, analüütilise või emotsionaalse intellektiga, see võimaldab meil teha häid valikuid ja saada parimaid teadmisi. Millised on kõige intelligentsemad tähemärgid? Tähtede järgi selgub, et osad tähemärgid hiilgavad oma tarkuse poolest rohkem, kui teised.


On olemas mitmeid erinevaid intelligentsusevorme. Analüütiline intelligents võimaldab nendel, kellel see olemas on, leida paremaid lahendusi olemasolevate andmete põhjal. Praktiline intelligents aga võimaldab vastu võtta igapäevaseks eluks vajaminevaid otsuseid. Emotsionaalne intelligents on aga kasulik selleks, et paremini mõista teiste inimeste kavatsusi ja nendega suhelda. Seda intelligentsustüüpi ei ole alati võimalik mõõta loogiliste testide ja intelligentsuskvoodi ehk IQ-testi abil.


VEEVALAJA

Selles tähtkujus sündinud inimestel on kõrge analüütiline intelligentsus. Nemad on esimesed, kes suudavad olemasolevate andmetega manipuleerida ja nende põhjal õigeid ja täpseid järeldusi teha. Veevalajad paistavad silma oma tarkuse poolest, neil on lisaks väga hea keskendumisvõime.


SKORPION

Skorpionitel on samuti analüütiline intelligentsusvorm aga natuke erinev Veevalajate omast. Skorpionitel on oskus maailma ja selle erinevaid valdkondi mõista ja neist aru saada. Skorpion võiks edukalt töötada geopoliitika, majanduse, sotsioloogia ja teistes sarnastes valdkondades.





VÄHK

Vähk paistab silma oma emotsionaalse intelligentsuse poolest, millele võrdväärset ei leidu. Tema andekus paistab silma loomingulisel pinnal. Kõik kunstivaldkonda puutub sobib talle hästi. Tal on hea kujutlusvõime, ta võib teha mitte millestki suure kunstiteose. Tema isiksus ja intelligents aitab tal elada tänu oma andekusele.

KALAD

Kaladel on samuti kõrge emotsionaalne intelligentsustase, ta paistab eriti silma oma oskuse poolest teistega suhelda. Kalad on head vahemehed, kes oskavad erimeelsuste korral teisi lepitada.

SÕNN

Sõnn võtab vastu väga häid praktilisi otsuseid. Puutub siis asi suhte- organiseerimis- või planeerimisprobleemidesse, tema toob alati kiire lahenduse igapäevases elus.

NEITSI

Neitsi on perfektsionist, keda professionaalsel pinnal kõrgesti hinnatakse. Tema järgi on nõudlus ja ta jõuab karjääriredelil ruttu kõrgele tänu oma praktilisele meelele. Ta on metoodiline, oskab oma kohustusi planeerida ja olla lihtalt parim.






KALJUKITS

Kaljukitsel on hea veenmisoskus igas olukorras. Ta oskab sõnu kasutada ja sobib sellepärast hästi õigusalale.


Kuidas intelligentsust tõsta? 

Igaüks võib tõsta oma intelligentsustaset. Aju regulaarne treenimine on üks vahenditest, mis võimaldab seda teha. Intelligents areneb iga päevaga otsides suuremaid väljakutseid.

Mängi! Aju treenimine võib olla mänguline. Ristsõnade lahendamine ja sudoku on head võimalused aju treenimiseks samal ajal õpetades iga päev midagi uut. Mõistatuste lahendamised ja peamurdmist nõudvad mängud on samuti headeks vahenditeks.


Liigu! Seda ei ole kunagi liiga palju korratud: liikumine tõstab kognitiivseid võimeid. Regulaarse spordi tegemise ja aju tervise vahel on tugev seos.


Loe! Lugemine on hea vahend intelligentsuse arendamiseks. Leia mingi teema, mis sind huvitab ja õpi uusi asju. Ajalugu, matemaatika, kultuur - kõigile leidub midagi!

Kommentaare ei ole