{ads}

HIDE

Viimased

latest

11 märki, mis näitavad, et sul on tõeline sõber, kelle jaoks sa oluline oled

Kõik hindavad sõpru, sest kõikidel inimestel on loomupärane vajadus suhelda kasvõi selleks, et tunda end armastatuna ja hinnatuna. Sõbrad on...

Kõik hindavad sõpru, sest kõikidel inimestel on loomupärane vajadus suhelda kasvõi selleks, et tunda end armastatuna ja hinnatuna. Sõbrad on need, kes pakuvad tuge, kes aitavad, muudavad elu meeldivaks ja huvitavaks. Pole tähtis, kas su sõbrad on su lähedal või eemal, ilma nendeta oleks elu igav ja vähem lõbus.


Mõnedele inimestele meeldib suur tutvusringkond, samal ajal kui teistel on vaja ainult paari lähedast inimest. Kõige tähtsam, et kõik oleksid rahul ja õnnelikud.

Ent tihti juhtub, et inimesed, kes sind ümbritsevad ei ole päriselt need, kellena nad paistavad. Millised on tõelised sõbrad, kelle jaoks sa tõesti tähtis oled?

1. Te väärtustate teineteist hoolimata oma erinevustest.

Teie erinevused täiendavad teid, mitte ei lahuta. Tähtis on osata hinnata teineteise isiksusi hoolimata erinevustest. Teiste inimeste vaade elule, isegi kui see pole päris sama nagu sinu oma, rikastab ja täiendab su maailmavaadet.

2. Te usaldate teineteist.

Usaldus on iga suhte alus ja sama oluline ka sõprade vahel. On oluline, et sõber oskaks enesele hoida ka su kõige salajasemaid saladusi.

3. Te võite omavahel kõigest rääkida.

Tõelise sõbraga on alati huvitav, lihtne ja vaba rääkida. Te võite omavahel ilma probleemideta kõigest rääkida. Ta leiab sinu jaoks aega, et kuulata su probleeme ja muresid ja ka siis, kui sa peaksid seda tegema nuttes või karjudes. Mis sinust ilma temata saaks?

4. Te mõistate teineteist ka sõnadeta.

Vaikus ei tekita ebameeldivustunnet, vastupidi, te ei pea tingimata koguaeg lobisema. Sest tõelises sõpruses on hulle naeruhooge, peoõhtuid, tundide pikkusi lobisemisi ja hetki, kui lihtsalt on hea olla vait.

5. Te toetate teineteise tegemisi ja ettevõtmisi.

Te austate teineteist ja seatud eesmärke. Te toetate üksteist ja aitate oma unistusi ellu viia.

6. Aeg ja ruum ei riku teie sõprust.

Pole tähtis, kui suur vahemaa teid lahutab, kui teie sõprus on siiras ja normaalne, siis peab ta vastu kõikidele takistustele.

7. Isegi peale pikka lahusolekut on teil hea meel taas kokku saada.

Isegi, kui teie teed on lahku läinud, saate te alati hea meelega kokku. Tõelist sõprust ei muuda miski.

8. Te jääte alati teineteise vastu siiraks.

On vanasõna, mis ütleb, et sõbrad on need, kes ütlevad tõtt ka siis, kui see peaks haiget tegema ja kui sa seda kulda ei taha. Tõeline sõber ei peaks olema ainult selleks, et sind lohutada ja maha rahustada vaid ka selleks, et olla otsekohene ja aus sinu vastu. Isegi, kui see peaks haiget tegema sa tead, et tema arvamus on siiras.

9. Te austate teineteise maailmavaadet.

Isegi olles teineteise vastu aus, hindate te teineteise maailmavaadet. Ja kui su sõber on sinu vastu otsekohene, siis mõistab ta, et su otsus on sinu otsus ja ta toetab sind.

10. Te olete teineteise jaoks olemas.

Te teate, et vajaduse korral on su sõbrad olemas ja toetavad sind ja annavad nõu. Ja sama kehtib ka sinu kohta.

11. Teil on koos lõbus.

Teil on alati koos tore ja teil on niipalju vahvaid mälestusi, mis teid mõlemaid naerma ajavad.

Kommentaare ei ole