{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida sa esimesena pildil näed ja me ütleme sulle, mida see sinust räägib!

See, kuidas inimene näeb maailma ja elu enese ümber, sõltub täiesti inimesest endast. Igal inimesel on oma maailmavaade. Läbielatud k...

See, kuidas inimene näeb maailma ja elu enese ümber, sõltub täiesti inimesest endast. Igal inimesel on oma maailmavaade. Läbielatud kogemused ja elatud elu on kujundanud suurel määral meie reaalsusetaju. Tegelikult me alateadlikult tahame asju näha selle või teise nurga alt ja tõlgendada siis neid omal moel. Ja sellepärast see, kuidas üks või teine inimene midagi näeb, võib palju rääkida tema enda isiksuse kohta.


Objektiivselt on raske öelda seda, kes me oleme. Meil on subjektiivne ja muudetud arusaam enda isiksusest, sellest, mida me armastame, oma ootustest ja hirmudest. Tegelikult on kõik peidus alateadvuse taga.

Alateadvus on inimese salapärane osa. Freudi järgi on juhusel väga väike osa ja alateadvus on tegelikult see, kes teeb seadusi. Alateadvus on emotsioonide, hoiaku, mõtete ja valikute isand. Ja just sellepärast on alateadvus see, kes annab väärtuslikku infot inimese isiksuse kohta.

Selle testi mõte on seega avada alateaduse saladused selleks, et enda kohta rohkem teada saada. Vaata allolevat pilti, mida sina esimesena näed? Mis sinule esimesena silma hakkab?



1. Inimese pea


Nii nagu on selle pea kontuur pildi peal, oled sa oma elu elanud nagu puslet. Pidevalt üritad sa end arendada. Olla parem ja targem. Tegelikult oled sa eneseotsingutel ja katsud oma erinevaid iseloomujooni kokku panna selleks, et olla lõpuks iseenda parim versioon. See pidev enese ülesehitamine võib väljendada väliselt (stiil, aksessuaarid, riided või sõbrad, kes sobivad selle pildiga sinust, mida sa teistele näidata tahad) või siis abstraktsuses (kogemused, tunded, mälestused, mida sa kasutad selleks, et ehitada üles seda inimest, kes sa olla tahad).

Sa materialiseerid seda, mis sind ümbritsed selleks, et oma igapäevast elu parandada. Sellest hoolimata on oluline mõista, et täiuslikkus on illusoorne ja ei ole mõtet tahta olla keegi, kes sa ei ole.

2. Sa näed aju/puud

Sul on janu teadmiste järele. Sa oled oma loomult uudishimulik ja sa tahad kõike teada saada maailma kohta, kus sa elad. Su teadmistejanu ulatub mitmesse erinevasse eluvaldkonda. Sind huvitavad täppisteadused, üleloomulikud nähtused ja muu maailma salapära.

Sa oled väga tark ja arukas, sind lummab psühholoogia ja füsiloogia mõiste. Sa tahad aru saada elust ja inimese funktsioneerimisest.

Sa neelad niipalju infot, kui võimalik ja katsud leida selle kõige mõtet. Teiste pilk sind ei huvita, sind huvitab elu palju sügavamas mõttes ja sa tahad aru saada, kuidas asjad toimivad. Ole aga ettevaatlik,, et sa end ära ei kaota selles protsessis ja katsu aeg-ajalt elada nii, et sa endale igal sammul küsimusi ei esita.




3. Sa näed linde ja loodust


Nii nagu linnud pildil tunned sa, et oled ühiskonnast natuke eemal. Sa ei taha sulanduda massi, sa tahad olla  vaba ja lennata omaenda tiibadega.

Sa ei ole iseenda otsingutel, sa tahad lihtsalt olla ja õppida elust. Sa oled spontaanne ja sa ei taha mõtelda liiga palju selleks, et vastata ühiskonnas valitsevatele reeglitele. Sa vajad muutusi ja sa tahad maailma avastada. Sulle ei meeldi jääda liiga kauaks samale kohale.

Sa tahad nautida elu niipalju, kui võimalik. Aga vaata ette, et sa end ei kaota, sest mõnikord on stabiilsus turvatunde tagaja ja seda on sul vaja, kas pole?


Kommentaare ei ole