{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ütle, millisel kuul sa sündinud oled ja me ütleme sulle, milline naine sa oled!

Astroloogiahuvilised on kindlasti nõus sellega, et sünnikuu võib palju rääkida inimese isiksusest. Samuti on suur mõju aastaajal, millal ini...

Astroloogiahuvilised on kindlasti nõus sellega, et sünnikuu võib palju rääkida inimese isiksusest. Samuti on suur mõju aastaajal, millal inimene sündinud on. Mida räägib sinu sünnikuu sinu kohta?

JAANUAR

Kui sa oled sündinud jaanuaris, oled sa pigem tõsise loomusega. Sa oled konservatiivne ja traditsionaalne, sa ei räägi oma tunnetest igale ühele. Sa eelistad palju rohkem intellektuaalseid vestlusi.

VEEBRUAR

Sa oled nii romantiline, et võiksid kergesti olla Jane Austeni romaani kangelanna. Kui keegi aga peaks su südant reetma, kaod sa igaveseks.

MÄRTS

Sa oled võluv naine. Sa oled väga lojaalne oma lähedaste vastu ja sind armastatakse palju. Sageli ootad sa kaua enne, kui leiad õige inimese enda kõrvale. Kui keegi aga peaks sulle haiget tegema, ei andesta sa nii lihtsalt.

APRILL

Sa oled sündinud diplomaat, väga hea inimestetundja ja püüad alati panna end teise inimese kohale. Sinu puudusteks on liigne armukadedus, tormakus ja suur omanikutunne. Sinu mees aga peab end väga õnnelikuks pidama, et tal selline naine on.

MAI

Tihti oled sa liiga jonnakas ja kangekaelne, pidades iga hinna eest kinni oma isiklikust arvamusest. Sa ei lase teistel endale pähe astuda. Hoolimata oma mõnikord liiga keerulisest iseloomust armastatakse sind alati.

JUUNI

Sa oled siiras ja otsekohene, sa ei hakka keerutama, kui tahad oma arvamust avaldada. Ent sa oskad olla ka ettevaatlik, kui asi puudutab su armusuhteid ja eelistad pigem oodata, et oma tunnetes kindel olla.

JUULI

Kui sa oled sündinud juulikuus, siis hõljub sinu ümber sageli salapärane aura. Sa oled siiras ja intelligentne, armastad tõestada pidevalt oma armastust neile, keda sa kalliks pead. Kui keegi peaks sulle aga haiget tegema, ei anna sa teist võimalust.

AUGUST

 Augustis sündinud naisel on suur süda ja veel suurem ego. Sa oled hea huumorimeelega. Sa oled sarmikas ja võluv, tõmmates mehi alateadvuslikult ligi ja ajades päid segi ilma, et ise midagi teeksid.

SEPTEMBER

Sa oled rahuliku loomusega ja oskad end vaos hoida. Teistelt ootad sa sama käitumist. Tormilised suhted, kus tihti tülitsetakse, ei ole sinu jaoks. Kui keegi sulle haiget peaks tegema, ei kõhkle sa kätte maksmast. Mehed, kes tahavad su südant võita, peavad tõestama enne, et nad sinu väärilised on, sest üheöö suhted ei käi sinu huvide alla.

OKTOOBER

Sa oled tugeva iseloomuga ja iseseisev aga kindlasti mitte külm ja südametu, nagu mõned väidavad. Sa lihtsalt valid endale hoolega sõpru ja ei  kingi oma usaldust igale ettejuhtuvale. Oma nõrkusi sa võõrastele ei näita.

NOVEMBER

Sa oled end alati teistest erinevaks pidanud juba oma teistsuguse mõtlemislaadi poolest. Sinu ümber hõljub midagi salapärast ja müstilist. Parem on mitte sinu tundeid reeta, sest sa suudad kustutada teise inimese oma elust igaveseks. Sa oled salapärane ja ei räägi teistele oma tõelistest tunnetest ega kavatsustest.

DETSEMBER

Hea edu saadab sind tihti ja õnn naeratab sulle. Sul on loomulik oskus teisi veenda ja sa saad alati oma tahtmist. Sa ei tunnista end kunagi võidetuks. Ja elu soosib sind.



Kommentaare ei ole