{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis meestele naiste juures tegelikult meeldib?

Paljud mehed armastavad oma tundeid varjata, nad leiavad, et see on mehelikum ja nii saavad nad olukorda paremini kontrollida. Ometigi o...


Paljud mehed armastavad oma tundeid varjata, nad leiavad, et see on mehelikum ja nii saavad nad olukorda paremini kontrollida. Ometigi on tihti selle kõva kesta all peidus hea süda. Isegi, kui ta seda sulle iialgi ei tunnista, siin on nimekiri nendest joontest, mis meestele tegelikult naiste juures meeldib.

Mehed tulevad Marsilt ja naised Veenuselt. Selle raamatu edu on täiesti põhjendatud, sest nagu selgub, tundub tõesti nagu tuleksid mehed ja naised täiesti erinevatelt planeetidelt. Ja sellepärast ei mõista nad tihti teineteise soove ja vajadusi.

Mehed varjavad tihti oma tundeid, muutes selletõttu salapärasteks naiste jaoks. Mis on need asjad, mida mehed naiste juures hindavad ja millest nad avalikult ei räägi?



Huumorimeel

Mehele meeldib, kui naine tema naljadest aru saab ja ta suudab teda naerma ajada. See näitab talle, et neil ei hakka koos igav ja neil on mõnus koos olla.

Mõistlikkus ja arukus

Mees tahab, et ta naine oleks tark ja arukas. Just naise arukus on see, mis meest köidab. Ja millele ta rasketel aegadel toetuda võib.

Füüsiline kontakt

Hoolimata üldiselt levinud arvamustest ei hinda mees ainult seksi oma kaaslase juures. Ka tema jaoks mängivad palju olulisemat rolli väikesed igapäevased tähelepanuavaldused. Suudlemine, musi tegemine ja käest kinni hoidmine on mehe jaoks palju olulisema tähtsusega.




Pilkude vahetamine 

Mõnikord piisab ühest pilgust selleks, et mehe tähelepanu äratada. Muuseas talle meeldibki üle kõige tunda armastatud naise pilku enda peal.

Austus

Mehele meeldib, kui naine räägib temaga rahulikul toonil. See paneb teda end austatuna tundma ja näitab talle, et naine räägib temaga, kui kaaslasega, mitte nagu vaenlasega.

Naiselik õrnus ja tundlikkus

Kõik mehed on tundlikud naiste suhtes, kes on õrnad ja vajavad nende abi. Just see paneb meest end tundma mehelikuna.

Iseseisvus ja emotsionaalne tugevus

Neid kahte joont armastavad mehed eriti naiste juures. On suur vahe enesekindluse puudumise ja tagasihoidlikkuse vahel, meestele üldiselt ei meeldi naised, kes ei suuda ise omapead mitte midagi otsustada ega teha.

Ilu ja intelligentsuse kooslus

Meestele meeldib, kui naine neid oma intelligentsusega üllatab. Võib-olla esimesel kohtumisel pöörab mees palju rõhku naise välimusele aga naise intelligents on see, mille pärast ta naise lõpuks valib.

Mees ei ole keeruline, ta soovib ainult, et naine teda armastaks ja seda talle tõestaks. 


Kommentaare ei ole