{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida sa teadma pead, kui sa armastad Jäära tähtkujus sündinud inimest?

Jäärad on sündinud tulemärgi all, nad on impulsiivsed nii era- kui ka tööalases elus. Talle ei meeldi, kui asjad seisavad, kui midagi ei toi...

Jäärad on sündinud tulemärgi all, nad on impulsiivsed nii era- kui ka tööalases elus. Talle ei meeldi, kui asjad seisavad, kui midagi ei toimu ja tunda igavust. Ta vajab elu, aktiivsust, väljakutset. Temaga pole alati kerge sammu pidada.

Jäärad on sündinud 21. märtsi ja 19. aprilli vahel. Nad on tuntud oma elujõu, suure energia ja teotahte poolest. Jäärasid valitsev planeet on Marss, mis muudab nad hingelt võitlejateks ja annab neile julgust. Jäärad on natuke enesekesksed, armastuses tüdinevad nad ruttu ühest partnerist.

Mida sa teadma pead, kui sa armastad Jäära tähtkujus sündinud inimest?

1. Jäär vajab usalduslikku vahekorda, austust ja truudust.

Jäär on oma põhimõtete ja väärtushinnangute üle uhke, ta vajab armastuses usalduslikku vahekorda. Ta otsib usaldusväärset inimest enda kõrvale, kes näeb asju sama vaatenurga alt, kui tema ise. Jäärale meeldivad elurõõmsad, avatud maailmavaatega ja siirad inimesed.

2. Jäär ei anna kunagi alla. 

Oma hinges on Jäär võitleja, kes iialgi alla ei anna. Kui ta kedagi armastama peaks, teeb ta kõik selleks, et seda inimest enesele saada. Ta tahab, et teda sama kirglikult armastatakse, tema jaoks armastus on eelkõige kirg ja liblikad kõhus. Ent kahjuks väsib ta ruttu ühest kaaslasest.

3. Ta pakatab energiast.

Jäär on impulsiivne ja teotahteline. Ta vajab tegevust, igavus ei sobi talle ja mõjub talle rusuvalt. Ta ootab oma kaaslaselt samasugust impulsiivsust ja teotahet. Talle meeldivad muutused ja uued ideed.

4. Jäär on kannatamatu.

Nii armastuses, kui muudes asjades on sõna kannatlikkus on tema jaoks võõras. Jääral on omad eesmärgid ja soovid, mida ta tahab ellu viia samal hetkel ja kohe. Tema kaaslane peab selleks valmis olema ja suutma temaga sammu pidada, mõnikord ka teda pidurdama ja mõistusele tooma.

5. Ta on väga hea suhtleja.

Jäär vajab inimesi enda ümber ja talle meeldib rääkida. Ta tahab seltskonda, kodune elu pole päris tema rida.

6. Ta on entusiastlik.

Rõõmsa ja optimistlikuna toob Jäär enesega kaasa positiivset energiat. Temas on mingi salapärane lummav võlu, mis teisi tema poole tõmbab.

7. Ta on kirglik.

Jäär on üks kõige kirglikutematest tähemärkidest ja seda saab tema partner tunda kohe suhte alguses. Kui aga tema väljavalitu ei näita välja sama suurt kirge ja entusiasmi võib ta seda halvasti võtta ja minna mujale vaatama.

8. Ta on kass, kes kukub alati käppadele.

Tänu oma heale suhtlemisoskusele ja  kaasasündinud võlule kukub Jäär alati oma "käppadele". Talle andestatakse alati.

9. Tal on hea huumorimeel.

Jäär teab, kuidas teisi naerma ajada. Lapsepõlves on ta palju rumalusi korda saatnud, olles valmis kõiki nalju kaasa tegema. Täiskasvanueas see palju ei muutu. Armastuses vajavad nad enda kõrvale inimest, kes naljadest aru saab ja naerda oskab.

10. Tal on seikleja hing.

Jäärale rutiin ei sobi. Talle meeldib põnevust täis elu ja avastada uusi silmapiire. Ta on uudishimulik ja tirib alati oma kaaslast kaasa kõige meeletumatesse seiklustesse.


Kommentaare ei ole