{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 6 sodiaagimärki, kellele 2019. aasta palju õnne toob

Milliseid tähemärke soosib 2019. aasta kõige rohkem? LÕVI Paljude Lõvi tähtkujus sündinud inimeste jaoks oli eelmine aasta katsumusterohke j...

Milliseid tähemärke soosib 2019. aasta kõige rohkem?

LÕVI

Paljude Lõvi tähtkujus sündinud inimeste jaoks oli eelmine aasta katsumusterohke ja raske. 2019. aasta aga muudab kõik, ees on ootamas palju häid uudiseid ja unistamatuid hetki. Sellel aastal särab sinu õnnetäht eriti heledalt!

KALAD

Eelmine aasta tõi kaasa oma osa muresid, sa eemaldusid mitmetest inimestest, kellega sa enne olid lähedane. Sellel aastal aga teed sa aga uusi tutvusi ja saad väga häid sõpru. Kui sa peaksid olema üksik, siis on just sellel aastal suur võimalusi kohtuda oma hingekaaslasega. Ära mõtle enam minevikule, sest see, mis tulevikul sinu jaoks on varuks, on palju parem.

SÕNN

Eelmisel aastal tundsid sa sageli pettumust ja viha. Sa pead end sellest negatiivsusest vabastama juba selleks, et olla õnnelik. Ja õnne on sellel aastal sinu jaoks palju varuks. 2019. aasta toob enesega kaasa kadunuid tundeid, armastust, õnne, rahu. Head võimalused avanevad sulle igal pool.

KALJUKITS

Sa mõtled liiga palju elu mõttele. Õpi korralikult puhkama ja iseendale mõtlema, sest 2019. aasta toob enesega kaasa palju häid uudiseid sinu jaoks. Ees on ootamas toredad kohtumised uute inimestega, kes su elu suurel määral muudavad. Õnn naeratab sulle sellel aastal, see on muutuste aasta.

AMBUR

Tulevikule mõtlemine muudab sind rahutuks. Käesolev aasta aga toob sulle tagasi hingerahu. Usalda iseennast. Kõik läheb hästi nii eraelus, kui professionaalsel pinnal. Õnn naeratab sulle ka armastuses. Ja kui sa peaksid olema üksik, siis ole tähelepanelik, õige inimene ei ole kaugel. Ta on juba sind märganud.

KAALUD

Õpi ennast kuulama. See aasta toob kaasa suuri positiivseid muutusi. 2019. aasta on sinu jaoks edukas eriti rahalisel pinnal. Sa kiirgad positiivsust kõikidele oma lähedastele. Ees on ootamas uued kohtumised, isiklik areng ja palju häid uudiseid.

Kommentaare ei ole