{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 põhjust, miks Neitsi tähemärk on sodiaagi parim!

Neitsi tähtkujus on sündinud Maamärgi all olevad inimesed, keda iseloomustab tõsine ja töökas loomus. Neitsi on see, kes annab oma hinnang...

Neitsi tähtkujus on sündinud Maamärgi all olevad inimesed, keda iseloomustab tõsine ja töökas loomus. Neitsi on see, kes annab oma hinnangut alati läbimõeldult ja kaalutletult aga oma tundeid ta teistele demonstreerida ei armasta. Neitsid on sündinud 23. augusti ja 22. septembri vahel, neil on kalduvus analüüsida neid ümbritsevat maailma ja elu. Oma loomult on nad uudishimulikud, kes elu läbi imetleva pilgu vaatavad. Neitsi tähtkujus sündinud on kõige paremad sõbrad.

1. Nad on hästi organiseeritud.

Neitsid on kõige pragmaatilisemad ja tõhusamad kõigist tähemärkidest. Nendega on hea koostööd teha. Puutub siis asi koosolekute organiseerimisse või sünnipäeva ettevalmistustesse, Neitsi on alati metoodiline ja teeb kõik, et ta sõpradel hea oleks. Teda võib kohe kindlasti usaldada. Ta koostab sageli nimekirju asjadest, mida vaja teha ja mida vaja osta, eraelu on tal hästi organiseeritud. Ta ei unusta kindlasti sinu sünnipäeva ega kokkulepitud kohtumist, sest see on tal märkmikus kirjas.

2. Nendega on mõnus suhelda.

Neitsid on alati hästi informeeritud ja vestlus nendega on huvitav ja sisukas. Neitsi on uudishimulik, tal on tihti mitu huviala ja ta räägib neist meelsasti teistele. Nende metoodiline temperament tagab talle kindlad argumendid, mis talle tihti õiguse annavad debati käigus. Nende mälu on imetlusväärne, nad võivad sulle oma lapsepõlvest palju toredaid seiku jutustada.

3. Neitsid on elegantsed.

Neitsi on alati stiilne ja kannab klassikalisi rõivaid. Tema ümber hõljub mingi seletamatu majesteetlikus, ta on nii väärikas. Ta ei lase end kaasa viia teiste vihahoogudest. Ta austab selleks piisavalt iseennast ja teisi. Kõige tähtsam tema jaoks on viisakus, ta ei lähe kunagi välja olles lohakalt riides.

4. Ta on ambitsioonikas.

Ta ei rahuldu vähesega. Puutub siis asi sõprus-, armu- või tööalastesse suhetesse, tal on alati oma nägemus sellest ja ta teeb kõik, et sellest kinni hoida. Neitsi on väga hea sõber, sest ta tuletab sulle tihti meelde ühiseid eesmärke, mis te endale seadnud olete. Sõpruses on ta nõudlik, kui ta on sind aga oma sõprade hulka arvanud, peaksid sa meelitatud olema. Ta otsib endale avatud silmaringiga sõpru, kes on viisakad ja sama ambitsioonikad, kui tema ise.

5. Ta hindab sõprust.

Neitsi jaoks on sõprus midagi väärtuslikku. Ta ei lase sul kunagi kukkuda, sest temaga koos on elu nii heas, kui halvas. Ta ei võta su sõprust garanteerituna ja teeb alati kõik, et teie sõprus kestma jääks. Talle meeldib suhelda ja ta ei hakka suhet rikkuma mingi tüli pärast. Ta näitab sulle, mis sinus head on ja tahab, et sa veelgi paremaks saaksid. Ta peab oma lubadustest kinni. Truudus on tema jaoks oluline.

Kommentaare ei ole