{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sa oled ise selles süüdi, kui ta su maha jätab

Kui sa armastad naist, kes on pigem iseseisev, enesest lugupidav ja saab ise elus hästi hakkama, siis loe järgnevat artiklit. Ei ole ...

Kui sa armastad naist, kes on pigem iseseisev, enesest lugupidav ja saab ise elus hästi hakkama, siis loe järgnevat artiklit. Ei ole olemas kooselu käsiraamatut, mis suudaks suhet päästa, on olemas aga võimalus õppida vigadest, et neid mitte enam korrata. Selge on see, et kõik inimesed eksivad ja mitte keegi pole täiuslik. Mitte keegi ei taha eksida ega vigu teha elades koos oma elu armastusega. Sa ju ei taha teda kaotada, ega ju? Millised on märgid, mis näitavad, et sa teed liiga palju vigu?

Sa ei pinguta absoluutselt ja ei tee midagi, et teie suhet värskendada.

Kui naine on iseseisev ja iseendast lugupidav, siis vajab ta enese kõrvale tugeva iseloomuga meest. Tee midagi, et ta näeks, et sa tema jaoks olemas oled. Kui sa arvad, et nüüd kus sa ta enesele võitnud oled, on sul aeg loorberipärjal puhkama jääda, siis võid sa sügavalt eksida. Sest selline naine teab, mida ta tahab ja ta ei lase kellelgi panna end tundma tähtsusetuna.
 
 
 
 
 
 


Sa oled kord soe, kord külm tema vastu.

Kord näitad sa tema vastu huvi üles ja siis jälle kaod nagu siil uttu. Aga temaga see ei toimi. Sa ise võid arvata, et see just panebki ta sulle järele jooksma aga sa eksid. Ta näeb lihtsalt, et raiskab oma kallist aega sinu peale. Tal pole aegagi sinuga kassi ja hiirt mängiga. Ta hindab sind palju rohkem, kui sa tema vastu siiras ja aus oled.

Sa kohtled teda nagu last ja kontrollid ta elu pidevalt.

Saa kord aru, et ta on täiskasvanud naine, kellel on õigus oma elule täpselt niisama nagu sinulgi. Ta oskab väljakutsetega toime tulla. Toeta teda parem ja ära pane takistusi ta tee peale. Lase tal teha asju oma äranägemise järgi.

Sa ei austa teda.

See on kõige solvavam, mida sa teha võid. Pole midagi hullemat, kui olla ühe naise vastu ebaviisakas. Kui sa teda armastad, siis kohtle teda nagu printsessi või kuningannat. Austa omanaist, sest ta väärib seda. Ära sunni teda tegema midagi, mida ta ei taha ja austa tema soove.

Sa ei jäta talle hingamisruumi. 

Iseseisev naine vajab oma vaba aega ja ruumi. Kui sa pidevalt tema ümber tiirleb võtab ta seda kui märki nõrkusest. Ja hakkab arvama, et sa ise ilma temata ei oskagi midagi teha.

Kommentaare ei ole