{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Milline on sinu sünniloom ehk tootem?

Meil kõigil on oma sünniloom ehk tootem, määratledes inimese head ja halvad küljed. Sünniloom ehk tootem aitab kindlaks määrata inimese isel...

Meil kõigil on oma sünniloom ehk tootem, määratledes inimese head ja halvad küljed. Sünniloom ehk tootem aitab kindlaks määrata inimese iseloomu tänu tema sodiaagimärgile. Kui sinu sünniloom on koer, siis oled sa lojaalne inimene, kelle peale võib kindel olla ja kes ei kõhkle teiste kaitseks välja astuda.

1. JÄÄR  (21. märts - 19. aprill) 

Sinu sünniloom on kass. Jäär on elava loomusega ja energiat täis, kes ei armasta oodata. Ta ei lase teistel enesele peale astuda ega kannata ootamist. Tema soov on avastada maailma, luua uusi tutvusi ja otsida originaalseid ideid.

2. SÕNN ( 20. aprill - 20. mai)

Sõnnil on kange iseloom. Kusjuures tema sünniloomaks on sõnn. Ta ei karda sarvi näidata ja võidelda oma tahtmise pärast. Ta on julge ja ei lepi lihtsama teega. Ta teeb kõik, mis tema võimuses selleks, et oma tahtmist saada.

3. KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni)

Kaksikute sünniloomaks on rebane. Kaksik on uudishimulik ja armastab seiklusi, ta otsib oma ellu uudsust ja vaheldust. Samuti vajab ta armastust ja inimlikku soojust. Ta on väga elava vaimuga ja tihti tema armsa peakese taga on varjul kõige salapärasemad kavatsused.

4. VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)

Vähi sünniloom on opossum. Vähk on paindlik ja kohaneb ruttu uue keskkonnaga. Ent ta eelistab olla pigem üksi, kui suures seltskonnas. Ta on salapärane ja tunneb end hästi öösiti.

5. LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Täpselt nagu paabulinnud armastavad lõvid olla tähelepanu keskmes. Lõvi tahab alati hea välja näha. Ja tihti muudab see omadus teda natuke pealiskaudseks.

6. NEITSI ( 23.august - 22. september)

Neitsi sünniloom on orangutan. Neitsil on analüütiline meel ja ta on kõiges osav. Ta on väga ratsionaalse vaimuga. Enamiku oma ajast teeb ta tööd.

7. KAALUD ( 23. september - 22. oktoober) 

Kaalude sünniloomaks on jänes. Nii nagu jänesed on Kaalud head ja lahked kõigi vastu. Kaalule ei meeldi olukorrad, mis teda oma harjumustest välja suruvad.

8. SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Koer on Skorpioni sünniloomaks. Koer on väga truu liitlane, keda kõigil enda kõrvale vaja oleks. Ta otsib tihti uusi missioone, on töökas ja aktiivne. Sageli on ta aga umbusklik, tema usaldust on raske võita.

9. AMBUR ( 22. november - 21. detsember)

Amburi sünniloom on saarmas. Ambur õpib ruttu ja metoodiliselt, täpselt nagu saarmas. Ta on entusiastlik ja väga hea kaaslane. Amburilt on palju õppida. Ta armastab palju rääkida.

10. KALJUKITS ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukitse sünniloom on hobune. Nii nagu hobune hinnatakse Kaljukitse tema püsiva ja kindla loomuse pärast. Kaljukits hindab palju traditsioonilisi väärtusi ja kombeid.

11. VEEVALAJA (21. jaanuar - 19. veebruar)

Veevalaja sünniloom on delfiin. Talle meeldivad uued seiklused ja põnev elu. Ta ei talu üksluisust, tal on palju fantaasiat ja kujutlusvõimet. See väsitab tihti tema lähedasi.

12. KALAD ( 19. veebruar - 20. märts)

Tema sünniloomaks on merihobu. Ta on väga tundlik ja tähelepanelik kõigi vastu, kes teda ümbritsevad. Nad on igavese truudusega.


Kommentaare ei ole